Καραμανλής εναντίος Σεφερλή 2

Καραμανλής εναντίον Σεφερλή 2

Καραμανλής εναντίον Σεφερλή

Οι Ιλλύριοι όπως και οι Θράκες ήταν συγγενή φύλα με τα Αρχαιοελληνικά. Δεν γνωρίζω αν αυτά είναι τα ποσοστά, ως παράδειγμα τα αναφέρω. Σημασία έχει πως Βαλκάνιοι, Ούγγροι, Τούρκοι είναι κοντά σε εμάς φυλετικά ενώ οι Γάλλοι των Καραμανλήδων είναι πολύ μακριά. Από τους Δυτικοευρωπαίους, πιο κοντά σε εμάς είναι οι Ιταλοί αλλά όχι τόσο κοντά όσο οι λαοί που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Είπε λοιπόν ο Καραμανλής πως έχουμε περάσει την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, όταν στράφηκε κατά των ΗΠΑ. Μόνο που ο ίδιος διατηρεί ψυχροπολεμική νοοτροπία. Ο μόνος λόγος που η Ελλάδα βρέθηκε με τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης και όχι στο κομμουνιστικό μπλοκ, ήταν επειδή την διάλεξε ο Τσώρτσιλ. Η Βρετανία ήταν ναυτική δύναμη και η Ελλάδα έχει τεράστια ακτογραμμή.

Ο κομμουνισμός στην Ανατολική Ευρώπη πέρασε όπως και ο Ψυχρός Πόλεμος. Η Ελλάδα ανήκει γεωγραφικά, ιστορικά, φυλετικά, πολιτισμικά στην Ανατολική Ευρώπη. Δεν υπάρχει ενιαία Ευρώπη αλλά δύο πολύ διαφορετικές ξεχωριστές περιοχές, η Δυτική Ευρώπη και η Ανατολική, από όποια πλευρά και να εξετάσει ο Καραμανλής. Ας μορφωθεί λιγάκι. Κακό δεν θα του κάνει. Υπονοεί πως αυτός μελετάει ιστορία.

Να μας πει λοιπόν ο Καραμανλής πότε ήταν η τελευταία φορά που μας επιτέθηκε η Τουρκία; Αν μελετήσει ιστορία θα διαπιστώσει πως ήταν λίγο μετά το 1453 μΧ, όταν ολοκληρώθηκε η κατάκτηση της Ελλάδας. Από τότε εμείς επιτιθέμεθα και καλά κάναμε για να αποκτήσουμε την ανεξαρτησία μας. Αυτό που συνέβη το 1974, ήταν στην Κύπρο, μια φιλική αλλά διαφορετική προς το παρόν χώρα, στην οποία ζούσαν πολλοί τουρκικής καταγωγής. Εμείς τα προκαλέσαμε, άσχετα αν μπορεί να μην ήταν πρέπουσα η αντίδραση της Τουρκίας.

Δηλαδή τι κάνει ο Καραμανλής; Δυναμιτίζει τις αντιπαλότητες στην γειτονιά μας ενώ θα έπρεπε να κάνει το αντίθετο. Υπάρχουν διαφορές. Όταν άρχισε να διασπάται η Οθωμανική Αυτοκρατορία, η κάθε χώρα προσπάθησε να διεκδικήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι. Όμως μην ξεχνάμε πως οι πολυαγαπημένοι του Γάλλοι και οι Γερμανοί ήταν σε αντίπαλα στρατόπεδα στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Γερμανοί κατέλαβαν την Γαλλία και τώρα οι δύο χώρες είναι οι πιο στενοί σύμμαχοι.

Ο Καραμανλής τα έχωσε στις ΗΠΑ και βγήκε συμπληρωματικά ο Παυλόπουλος σε ένα κανάλι και τα έχωσε στην Ρωσία. Ποιο συμπέρασμα θα ήθελαν να βγάλουν οι αφελείς; Ζήτω η ΕΕ και προπαντός ζήτω η Γαλλία. Ακόμη και τα μικρά παιδιά ξέρουν πως Καραμανλήδες, Παυλόπουλος, Σακελλαροπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος, Βενιζέλος, Λαλιώτης και πολλοί άλλοι είναι άνθρωποι των Γάλλων.

Αν πάτε σε ένα δημοτικό σχολείο και ρωτήσετε τα παιδάκια σε μια τάξη, ποιανών άνθρωποι είναι όλοι αυτοί και πολλοί άλλοι, θα πουν με μια φωνή όλα τα παιδάκια «των Γάλλων». Εντάξει, αυτό μπορεί να είναι υπερβολή αλλά σίγουρα οι περισσότεροι ενήλικες το γνωρίζουν και το συζητούν σε κατ' ιδίαν συζητήσεις. Είναι κοινό μυστικό όπως είναι κοινό μυστικό πως Σημίτης, Παπούλιας, Μπακογιάννη και άλλοι πολλοί είναι (ήταν για τους πεθαμένους) άνθρωποι των Γερμανών.

Όλοι αυτοί θέλουν να κρατήσουν την Ελλάδα χαμηλά οικονομικά και τεχνολογικά. Υπάρχει τρόπος η Ελλάδα να ξεπεράσει Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Βρετανία, Γαλλία σε είκοσι χρόνια και να πιάσει την Γερμανία σε είκοσι πέντε, με την συμμετοχή στη Ανατολική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία. Όλοι αυτοί θα προσπαθήσουν με «νύχια και με δόντια» να το αποτρέψουν και να κρατήσουν την χώρα πολύ πιο χαμηλά οικονομικά και τεχνολογικά από Γαλλία - Γερμανία και υπόδουλη σε Γαλλία - Γερμανία.

Αυτός ήταν ο σκοπός της ομιλίας του Καραμανλή. Όλοι οι ευρωπαϊστές είναι από οικογένειες δωσίλογων που συνεργάστηκαν με τους κατακτητές στην Κατοχή. Το ΄55 και το '74 προέκυψε Καραμανλής με ένα μαγικό τρόπο. Αυτός ο τρόπος ήταν η παρέμβαση των ξένων δυνάμεων. Δεν ήθελαν έναν πατριώτη στην διακυβέρνηση της χώρας αλλά κάποιον του χεριού τους όπως ο Καραμανλής. Επιπλέον τον ήλεγχαν περισσότερο καθώς είχαν αποδείξεις πως ήταν ομοφυλόφιλος.

Ο ανιψιός Καραμανλής και πολλοί άλλοι σαν και αυτόν, θα τελειώσουν σε μια μέρα, όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή. Θα ψάχνουν μέρος να κρυφτούν ή ελικόπτερο για να φύγουν. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να συνεχίσουν να καταστρέφουν την χώρα και τους ανθρώπους της. Αρκετά κράτησε αυτή η κοροϊδία με τους Καραμανλήδες και όλους τους παρεμφερείς που παριστάνουν πως υπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας ενώ στην πραγματικότητα κάνουν ακριβώς το αντίθετο.

Αθανάσιος

Scroll to Top