Μαζική αντί-προπαγάνδα

Μαζική αντί-προπαγάνδα

Οι συνεχιστές των Ναζί, οι Νεοταξίτες ευρωπαϊστές, έχουν αποτύχει παταγωδώς. Η ευρωπαϊκή πορεία οδήγησε σε οικονομική καταστροφή και υποδούλωση. Έχουν καταστρέψει την χώρα και τις ζωές δέκα εκατομμυρίων ανθρώπων. Πάραυτα, εξακολουθούν να διατηρούν την εξουσία. Ένας βασικός λόγος είναι πως οι κατακτητές, η ΝΤΠ - ΕΕ, έχει αποκτήσει βάσει σχεδίου τον έλεγχο των ΜΜΕ. Δημιουργούν την ψευδαίσθηση πως όλα πηγαίνουν καλά ενώ στην πραγματικότητα όλα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Με ψεύτικες υποσχέσεις κατόρθωσαν να έρθουν στην εξουσία. Όσο ήταν στην εξουσία, φρόντισαν να δημιουργήσουν μια ψευτοελίτ, να συσσωρεύσουν πλούτο σε βάρος των πολιτών. Η οικονομική δύναμη τους δίνει πολιτική δύναμη. Μέρος της οικονομικής δύναμης μετατρέπεται σε μιντιακή. με τον πλήρη έλεγχο των ΜΜΕ. Όταν λοιπόν αποδείχθηκε πως όλα όσα υπόσχονταν ήταν ψέματα, είχαν ήδη συσσωρεύσει πλούτο, δημιουργήσει την ψευτοελίτ, αποκτήσει τον έλεγχο των ΜΜΕ.

Έτσι έκαναν και κάνουν το μαύρο - άσπρο, εξαπατώντας τους πολίτες αυτής της χώρας, παρουσιάζοντας μια εικονική πραγματικότητα. Η Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ θα έχει φιλικά προς αυτή, μεγάλα κανάλια και ΜΜΕ. Τότε η αλήθεια θα βγει μαζικά προς τα έξω. Μέχρι τότε, οι υπόδουλοι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα όπλα, να βγει μαζικά η αλήθεια, χωρίς την χρήση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Στην Κατοχή, χρησιμοποιούσαν όποιο όπλο είχαν κατά των κατακτητών. Αν δεν είχαν τίποτα, τους πέταγαν πέτρες.

Στη μάχη της Κρήτης, όπως έπεφταν οι Γερμανοί αλεξιπτωτιστές, τους χτύπαγαν με ότι είχαν, φτυάρια, αξίνες, τσάπες. Δυστυχώς, σήμερα επικεφαλής των συνεργατών των κατακτητών είναι ένας Κρητικός, ο Μητσοτάκης. Δυστυχώς, ενώ οι περισσότεροι Έλληνες αντιστεκόντουσαν στην Κατοχή, μια μικρή προδοτική μειοψηφία συνεργαζόταν με τους κατακτητές. Είναι οι ίδιες οικογένειες που πρωταγωνίστησαν στην ευρωπαϊκή πορεία, οι συνεχιστές των Ναζί.

Η διαφορετική άποψη αποκλείεται και όσοι την έχουν περιθωριοποιούνται. Οι κατακτητές, στη διάρκεια της Κατοχής, όπου έβρισκαν αντίσταση, εκτελούσαν αμάχους. Τώρα, το σύστημα ΝΤΠ - ΕΕ δεν εκτελεί αλλά περιθωριοποιεί. Αυτό αφορά τους ηγέτες, για αυτό και αρκετοί από τους ηγέτες της Αντίστασης δεν έχουν ακόμη φανερωθεί.

Υπάρχει μια μικρή διαφοροποίηση των απόψεων στα Νεοταξικά ΜΜΕ ώστε να δίνεται η ψευδαίσθηση πως έχουμε ελευθερία του λόγου και πως δεν υπάρχει λογοκρισία. Όπως υπάρχουν διαφορετικά κόμματα, με μικρή διαφοροποίηση ώστε να δίνεται η ψευδαίσθηση πως έχουμε δημοκρατία. Τουλάχιστον ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ ελέγχονται από τα ίδια κέντρα, βρίσκονται στον ίδιο δρόμο, με τον ίδιο τελικό προορισμό.

Δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτά τα τρία κόμματα αλλά και άλλα. Σιγά - σιγά θα ξεκαθαρίζει το τοπίο και θα φανεί ποιοι είναι πραγματικά Αντιστασιακοί Αντινεοταξίτες και ποιοι τους παριστάνουν. Αυτοί την στιγμή, αρκετοί ηγέτες της Αντίστασης δεν έχουν βγει ακόμα μπροστά, να ηγηθούν Αντινεοταξικών κομμάτων. Θα γίνει, όταν η Αντί - ΝΤΠ, αποκτήσει τον έλεγχο μεγάλων καναλιών και ΜΜΕ.

Ό,τι προετοίμαζε συνωμοτικά η ΝΤΠ - ΕΕ για δεκαετίες, δεν μπορεί να το κάνει η Αντί - ΝΤΠ σε δύο - τρία χρόνια. Θέλει τον χρόνο του. Θα έρθει η μέρα που αυτά που γράφονται σε αυτόν τον ιστότοπο και σε άλλους παρεμφερών αντιλήψεων, θα προβάλλονται από μεγάλα κανάλια και ΜΜΕ. Δεν καθόμαστε όμως με σταυρωμένα τα χέρια και περιμένουμε.

Προς τα παρόν, οι υπόδουλοι έχουμε ένα πολύ δυνατό όπλο, την Αλυσιδωτή  Δικτυακή Ενημέρωση / Πληροφόρηση. Με αυτό τον τρόπο, η αλήθεια, η γραμμή, η πληροφόρηση, η γνώση, μπορεί να φθάσει τελικά σε ένα κοινό ίσο ή μεγαλύτερο από αυτό των Μαζικών Μέσως Ενημέρωσης. Όμως δεν γίνεται με την μία, όπως στα ΜΜΕ αλλά σε κάποιους γύρους. Τελικά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Ο έλεγχος των ΜΜΕ και η προπαγάνδα είναι από τα ισχυρότερα όπλα της ΝΤΠ - ΕΕ. Η Αλυσιδωτή ή Δικτυακή Ενημέρωση / Πληροφόρηση μπορεί να γίνει ένας αποτελεσματικός μηχανισμός αντί-προπαγάνδας και αντί για τα ελεεινά ψέματα του συστήματος ΝΤΠ - ΕΕ, να περάσει μαζικά στο ευρύ κοινό. Αντί για την εικονική πραγματικότητα που δημιουργούν εσκεμμένα οι κατακτητές και οι εγχώριοι συνεργάτες τους, να αντιλαμβάνονται οι πολίτες της χώρας την αληθινή πραγματικότητα.

Δημήτρης

Scroll to Top