Ο σκοπός της Αντίστασης

Ο σκοπός της Αντίστασης

Ποιοι φέρνουν τις κόκες; Ποιοι τις διακινούν; Ποιοι πουλάνε τις π@υτ@νες, επώνυμες και ανώνυμες; Ποιοι φέρνουν τα άλλα λαθραία και πως τα διακινούν; Το ξέρω πολύ καλά αλλά δεν μπορώ να το γράψω. Ο λόγος είναι απλός. Σε περίπτωση μήνυσης δεν θα μπορέσω να το αποδείξω. Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει μπορεί να ρωτήσει κάποιον που είναι μέσα στα κόλπα. Μπορεί να είναι με τους παρανόμους, τους διώκτες ή τους δημοσιογράφους. Ακόμα και κάποιος της νύχτας που δουλεύει απλά μπράβος, πιθανώς να ξέρει.

Είναι εύκολο να μάθει κανείς τι γίνεται και είναι σχετικά εύκολο να βρεθούν κάποια αποδεικτικά στοιχεία. Η Αντίσταση τα ξέρει όλα, γιατί δεν έχει ρωτήσει σε μία μεριά αλλά σε πολλές. Το έχει προχωρήσει αρκετά βήματα πιο πέρα. Έχει πιάσει κάποιους του Νεοταξικού συστήματος που εμπλέκονται σε παρανομίες και τους έχει «αναγκάσει» να έρθουν με το μέρος της. Έχουν δώσει αυτοί πολύ περισσότερες πληροφορίες και επιβαρυντικά στοιχεία.

Ο σκοπός της Αντίστασης δεν είναι να υποκαταστήσει την Αστυνομία ή τον Ανακριτή. Ο σκοπός της είναι να αποκαταστήσει την Δημοκρατία και να ξανά φέρει Ανεξαρτησία. Να εμποδίσει τον δρόμο της Νέας Τάξης, της καταστροφής και της υποδούλωσης και να βάλει την χώρα στον δρόμο των Συμμάχων, της ευημερίας, της Ανεξαρτησίας και της Δημοκρατίας. Στην προσπάθεια της αυτή η Αντίσταση θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο, ακόμα και επιβαρυντικά στοιχεία για το Νεοταξικό σύστημα. Αυτό που ήταν πλεονέκτημα τους, η χρηματοδότηση από παράνομες ενέργειες, τους έχει γυρίσει μπούμερανγκ και θα χρησιμοποιηθεί για την ανατροπή τους.  

Η Αντίσταση προτείνει στο Νεοταξικό σύστημα μια λύση τύπου αυθαιρέτων. Τραβάμε μία γραμμή και από εδώ και πέρα γίνονται σωστά τα πράγματα. Ότι έγινε στο παρελθόν το ξεχνάμε. Το σωστά όμως είναι συγκεκριμένα και δεν μπορεί να το ερμηνεύσει καθένας όπως τον βολεύει. Η Οργάνωση Τραμπ αναλαμβάνει την Νέα Δημοκρατία και το πρώτο κόμμα της κεντροδεξιάς είναι στην γραμμή Τραμπ. Ο Μητσοτάκης παραμένει μέχρι να χάσει τις εκλογές. Γίνεται ανασχηματισμός. Προετοιμάζεται ο Έλληνας Τραμπ να τον αντικαταστήσει. Το πρώτο κόμμα της κεντροαριστεράς είναι στην γραμμή Μπάιντεν.  

Αν το Νεοταξικό σύστημα δεν δεχθεί την συμφωνία, η Αντίσταση θα το ανατρέψει. Η ανατροπή του συστήματος θα γίνει με μία αλυσίδα γεγονότων. Ένας κρίκος της αλυσίδας είναι η βόμβα μεγατόνων που θα σκάσει. Κάτι πολύ σημαντικό είναι πως η Αντίσταση δεν θα βλάψει όσους από το Νεοταξικό σύστημα έχουν έρθει ήδη στις γραμμές της. Για αυτούς δεν θα αποκαλύψει τίποτα και θα την γλυτώσουν. Δηλαδή ακόμα και να μην συμφωνήσει συνολικά το Νεοταξικό σύστημα για ήπια αλλαγή και ομαλή μετάβαση εξουσίας, η λύση τύπου αυθαιρέτων θα ισχύει για όσους έχουν έρθει εν τω μεταξύ στις γραμμές της Αντίστασης.

Θα γίνει μερική ανατροπή του εναπομείναντος συστήματος. Αυτός είναι ο σκοπός της Αντίστασης και όχι να κάνουν τους Αστυνομικούς και τους Ανακριτές. Έτσι από αυτούς που έχουν παρανομήσει, όσοι έλθουν εγκαίρως στις τάξεις της Αντίστασης, όχι μόνο δεν θα ζημιωθούν αλλά θα βρεθούν και ωφελημένοι γιατί η Αντίσταση θα εξοντώσει τους υπόλοιπους. Θα υπάρξει το φαινόμενο της χιονοστιβάδας, σχετικά με τα επιβαρυντικά στοιχεία, μετά την ανατροπή. 

Από εκεί και πέρα ο ρόλος της Αντίστασης σταματάει αφού αποκατασταθεί Δημοκρατία και μπει η χώρα στον δρόμο των Συμμάχων, της ανεξαρτησίας και ευημερίας. Η Μαφία δεν πρόκειται να σταματήσει να υπάρχει. Υπήρχε ανέκαθεν και θα υπάρχει για πάντα. Θα έχει όμως να αντιμετωπίσει τις διωκτικές αρχές που θα κάνουν σωστά και ανεμπόδιστα την δουλειά τους. Η Μαφία θα βγει από τον κεντρικό πολιτικό σχεδιασμό που την έβαλε η Νέα Τάξη, η Γερμανία και ο Σημίτης και θα κινείται στο περιθώριο όπως πάντοτε συνέβαινε.

Η Αντίσταση ξέρει πολύ καλά ποιο είναι το σχέδιο Ανατροπής. Είναι πολύ καλά δουλεμένο και οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πολύ μεγάλες, αν όχι 100%. Το Νεοταξικό σύστημα δεν ξέρει το σχέδιο Ανατροπής και δεν μπορεί να αξιολογήσει τις πιθανότητες. Αν όμως πετύχει τότε περιμένουν πάρα πολύ δυσάρεστα, όσους δεν έχουν έρθει στις τάξεις της Αντίστασης. Η ζωή τους θα γίνει τουλάχιστον εφιαλτική, θα είναι μία σκέτη Κόλαση.

Η Αντίσταση δίνει περιθώρια ώστε ή συνολικά το Νεοταξικό σύστημα να συμφωνήσει σε λύση τύπου αυθαιρέτων ή να πάρει με το μέρος της ένα μεγάλο τμήμα του Νεοταξικού συστήματος. Η Αντίσταση αγωνίζεται για το αυτονόητο, την Δημοκρατία, την Απελευθέρωση και την ευημερία. Όσοι Νεοταξίτες έρθουν με το μέρος της Αντίστασης θα ευημερήσουν. Οι υπόλοιποι θα καταριούνται την ημέρα που γεννήθηκαν, αν είναι ζωντανοί. Αυτό είναι υπόσχεση προς όλους!

Στάθης

Scroll to Top