Αχτσιόγλου ή Κασελάκης 2;

Αχτσιόγλου ή Κασελάκης 2;

Αχτσιόγλου ή Κασελάκης 1;

Δεν παίζει ρόλο μόνο αν είναι κανείς ΝΤΠ ή Αντί - ΝΤΠ. Στην ΝΤΠ είναι α) οι διαλλακτικοί που φαίνονται πιο πρόθυμοι να δεχτούν την συμβιβαστική λύση της Αντί - ΝΤΠ και β) οι αδιάλλακτοι ή σκληροπυρηνικοί που εμμένουν στο βλακώδες και καταστροφικό σχέδιο της ΝΤΠ παρότι δημιούργησε πολλές ανωμαλίες και προβλήματα και προκάλεσε ένα παγκόσμιο χάος που πρέπει κατεπειγόντως να διορθώσει η Αντί - ΝΤΠ.

Πέρα από το παγκόσμιο ζήτημα της διαμάχης μεταξύ ΝΤΠ και Αντί - ΝΤΠ, το πρόβλημα της Ελλάδας είναι βασικά οικονομικό. Η χώρα καταστράφηκε οικονομικά από την ευρωπαϊκή πορεία. Η ανάλυση του διεθνούς εμπορίου και της εξειδίκευσης εξηγεί εν μέρει γιατί προκλήθηκε αυτή η τεράστια οικονομική καταστροφή. Επιπλέον εξηγεί εν μέρει γιατί η Ελλάδα θα μπορέσει να ξεπεράσει την Γαλλία σε περίπου μια εικοσαετία.

Το βασικό πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι αν θα παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι. Οι ΗΠΑ έχουν διπλάσιο εισόδημα (75Κ), σε σχέση με την Ελλάδα (37Κ). Και εκεί υπάρχει φτώχεια αλλά στην μεγάλη πλειονότητα τους, οι Αμερικάνοι έχουν λύσει το οικονομικό τους πρόβλημα. Αντιθέτως, οι περισσότεροι Έλληνες έχουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, εξαιτίας της καταστροφικής ευρωπαϊκής πορείας.

Όταν θα λύσουμε τα οικονομικά μας προβλήματα και φθάσουμε το επίπεδο των ΗΠΑ ή της Δανίας (73Κ), να μας απασχολήσει αν θα παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι. Μέχρι τότε, αυτό που θα πρέπει να μας απασχολεί είναι πως θα ξεπεράσουμε Πορτογαλία (41Κ), Ισπανία (45Κ), Ιταλία (52Κ), Βρετανία (54Κ), Γαλλία (55Κ) σε μια εικοσαετία και πως θα φθάσουμε την Γερμανία (63Κ) σε περίπου μια είκοσι πενταετία αφού πρώτα περάσουμε την Φινλανδία (61Κ).

Αυτό θα γίνει μόνο με την δημιουργία της Ανατολικής Ευρωπαϊκής Κοινοπολιτείας και την εφαρμογή του λεπτομερούς σχεδίου που είναι έτοιμο. Δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα αλλά για όλη την Ανατολική Ευρώπη. Μόνο αν αποτελέσει ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ από την Δυτική Ευρώπη και εφαρμόσει το σχέδιο που είναι ήδη έτοιμο, θα μπορέσει να φθάσει την Δυτική Ευρώπη σε περίπου είκοσι πέντε με τριάντα χρόνια. Αν είναι στο ίδιο γκρουπ δεν θα γίνει ούτε σε χίλια χρόνια. 

Είναι σημαντικό να εξηγούμε στους αναγνώστες τι θα γίνει, αν επικρατήσει η συμβιβαστική λύση της Αντί - ΝΤΠ, δημιουργηθούν 10 + 2 γκρουπ παγκόσμια και η Ελλάδα βρεθεί στην Ανατολική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία. Είναι όμως πολύ πιο σημαντικό αυτά να γίνουν πράξη διότι τότε η Ελλάδα θα μπορέσει να ξεπεράσει την Γαλλία σε περίπου μια εικοσαετία αφού έχει ήδη περάσει Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Βρετανία.

Πρέπει να καταλάβετε πως οι Έλληνες Νεοχαοτικοί ευρωπαϊστές αρρωσταίνουν με την ιδέα πως η Ελλάδα μπορεί να ξεπεράσει την Γαλλία σε μια εικοσαετία. Δεν το θέλουν με τίποτα! Είναι ένας εφιάλτης για αυτούς. Μόνο με την σκέψη πως η Ελλάδα θα είναι οικονομικά παραπάνω από την Γαλλία  και θα φθάσει την Γερμανία, παθαίνουν τέτοια σύγχυση που ανεβάζουν πυρετό. Ο σκοπός τους και ο αγώνας τους είναι να κρατήσουν την Ελλάδα χαμηλά και υπόδουλη. 

Επανερχόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει και ένα σενάριο διάσπασης, όπου ο Κασελάκης ξεκινάει με προίκα το όνομα και ένα ποσοστό περίπου 20%. Στην συνέχεια Αχτσιόγλου, Τσακαλώτος και πολλοί άλλοι διαφωνούν και φτιάχνουν νέο κόμμα, πιο αριστερά από τον ΣΥΡΙΖΑ του Κασελάκη που θα πάει προς το κέντρο. Μάλλον επικεφαλής θα είναι η Αχτσιόγλου, οπότε ας το πούμε κόμμα Αχτσιόγλου.

Στις επόμενες εκλογές, τα δύο κόμματα θα κατέβουν μαζί ώστε να μπορέσουν να πάρουν το μπόνους του πρώτου κόμματος. Ποιος θα είναι επικεφαλής του συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ + κόμμα Αχτσιόγλου; Μπορεί να είναι ο Τσίπρας ή κάποιος άλλος κοινής αποδοχής. Μπορεί να είναι ο/η επικεφαλής του κόμματος που είναι μπροστά δημοσκοπικά, αν η διαφορά είναι μεγάλη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασελάκη θα διεμβολίσει το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία στο κέντρο, όπου είχαν μεγάλο πρόβλημα στις προηγούμενες εκλογές. Γιατί να μην κερδίσει τις εκλογές η Αχτσιόγλου (σύμφωνα με το σενάριο πάντα) και να κάνει νέο κόμμα ο Κασελάκης; Ο Κασελάκης ήταν άγνωστος μέχρι πολύ πρόσφατα. Αν έκανε ένα νέο κόμμα, μάλλον δεν θα είχε τύχη.

Επιπλέον προβεβλημένα στελέχη όπως ο Παπάς και ο Πολάκης θα είχαν δυσκολία να πάνε στο νέο κόμμα ενός άγνωστου Κασελάκη. Ενώ τώρα απλώς θα παραμείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ όπου βρίσκονταν πάντα. Από την άλλη, προβεβλημένα στελέχη όπως η Αχτσιόγλου, ο Τσακαλώτος και άλλοι, θα πάρουν κάποιο ικανοποιητικό ποσοστό, αν κάνουν νέο κόμμα. Όλα αυτά βέβαια είναι μικρής σημασίας, διότι οι εξελίξεις στην Ελλάδα θα καθοριστούν από τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πρέπει κατεπειγόντως η Αντί - ΝΤΠ να αναλάβει την κατάσταση παγκόσμια ώστε να μπει μια τάξη στο χάος που δημιούργησε η ΝΤΠ και να διορθωθούν όλες οι ανωμαλίες. Αν γίνει αυτό, στην Ελλάδα δεν θα μπορεί να είναι στην εξουσία Νεοταξίτες. Θα πρέπει να είναι Αντινεοταξίτες διότι η συμβιβαστική λύση είναι σχέδιο της Αντί - ΝΤΠ και όχι της ΝΤΠ. Όμως σε περίπτωση συμβιβασμού, θα έχουν κάποια θέση στην κυβέρνηση και Νεοταξίτες.

Αλλιώς, θα γίνει ολικός πόλεμος κατά της ΝΤΠ που θα προκαλέσει την σαρωτική και οριστική ήττα της. Όλοι οι Νεοταξίτες θα βρεθούν στην φυλακή και θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους. Ο Κασελάκης που είναι δηλωμένος ομοφυλόφιλος, μπορεί να έχει ροζ κελί (αν είναι σκληροπυρηνικός Νεοταξίτης). Έχει εξηγηθεί πως θα φτιαχτούν νέες φυλακές για τους Νεοταξίτες, επομένως μπορεί να βαφτούν κάποια κελιά ροζ. Ο Κασελάκης δεν θα είναι ο μόνος ομοφυλόφιλος (ή το μόνο Κολεγιόπαιδο).

Από τους εννέα εκλεγμένους πρωθυπουργούς της μεταπολίτευσης, συμπεριλαμβανομένου και του σημερινού, τέσσερις ήταν ομοφυλόφιλοι (και τέσσερις Κολεγιόπαιδα). Για άλλους δύο υπάρχει υποψία, για τον ένα μεγαλύτερη. Οι τρεις από τους τέσσερις εξακριβωμένα ομοφυλόφιλους ήταν στην κεντροδεξιά. Καιρός είναι οι ομοφυλόφιλοι να πάνε στον χώρο της κεντροαριστεράς που ιδεολογικά είναι πιο φιλικός.

Γεώργιος

Scroll to Top