Φύλακες Ανατολικής Ευρώπης

Φύλακες Ανατολικής Ευρώπης

Ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός Μητσοτάκης ντροπιάζει την Ελλάδα και την ιστορία της. Τρίζουν τα κόκκαλα των Βυζαντινών και των αρχαίων Ελλήνων. Ισχυρίζεται πως σπούδασε στο Harvard και στο Stanford. Δεν αποκλείεται να ισχύει. Τι να τα κάνει όμως αυτά, όταν ελληνική ιστορία δεν ξέρει. Όποιος Έλληνας ξέρει ελληνική ιστορία είναι ρωσόφιλος. Όποιος Έλληνας ξέρει οικονομικά είναι επίσης ρωσόφιλος.

Τι σπούδασε το άτομο στο Χάρβαρντ; Σπούδασε Ευρωπαϊκή Ενοποίηση. Σύμφωνα με τον Μητσοτάκη, τα Βαλκάνια και η Ανατολική Ευρώπη είναι ιδιοκτησία των Δυτικοευρωπαίων. Αν είχε διαβάσει ελληνική ιστορία το άτομο, θα ήξερε πως πριν την ρωμαϊκή κατάκτηση, ελληνικά και συγγενή φύλα* βρισκόντουσαν από την Κύπρο και την Μικρά Ασία μέχρι την Σλοβακία και την Ουκρανία.

Αυτός ήταν ο βασικός χώρος του Βυζαντίου. Η έκταση του άλλαζε μέσα στα περισσότερα από χίλια χρόνια που διήρκεσε. Όμως η βασική περιοχή του Βυζαντίου ήταν τα Βαλκάνια και η Μικρά Ασία. Δηλαδή υπάρχει μια ιστορική συνέχεια. Οι περιοχές όπου κατοικούσαν ελληνικά και συγγενή φύλα πριν την ρωμαϊκή κατάκτηση, έγιναν στην συνέχεια Βυζάντιο. ΄

Το Βυζάντιο δεν ήταν καθαρά ελληνικό. Ήταν ελληνο-θρακο-ιλλυρικό στους πρώτους αιώνες. Κάποιοι ερευνητές θεωρούν τους Θράκες ελληνικό φύλο. Ακόμη και να μην ήταν ελληνικό, ήταν συγγενές, όπως και οι Ιλλυριοί. Η Λευκή φυλή προέρχεται από τον Καύκασο, για αυτό λέγονται επίσης Καυκάσιοι. Ένας κλάδος της πήγε στα Βαλκάνια.

Από αυτούς, κάποιοι κατέβηκαν πιο νότια. Οι αρχαίοι Έλληνες ήρθαν από τα βόρεια. Τα φύλα του βαλκανικού κλάδου που ήρθαν στην σημερινή Ελλάδα, ήταν οι αρχαίοι Έλληνες. Έλληνες ονομάζονταν αυτοί που μιλούσαν ελληνικά. Οι Μακεδόνες μιλούσαν ελληνικά με θρακο-ιλλυρικές επιρροές. Οι Μακεδόνες ήταν και στην σημερινή Βόρεια Μακεδονία.

Οι Παίονες που ήταν στην σημερινή Βόρεια Μακεδονία και Σερβία ήταν ελληνικής, ιλλυρικής ή θρακικής καταγωγής. Στην σημερινή Θράκη, ήταν οι Θράκες που έφθαναν μέχρι την Ουκρανία. Οι Δάκες και οι Γέτες ήταν Θράκες. Δηλαδή τα βασικά φύλα ήταν Έλληνες, Θράκες, Ιλλυριοί. Ανήκαν στο βαλκανικό κλάδο της Λευκής φυλής και ήταν συγγενή μεταξύ τους.

Οι Ιλλυριοί ξεκινούσαν από την Αλβανία και έφθαναν μέχρι την Σλοβενία. Ενδιάμεσα στα Βαλκάνια και βορειότερα ήταν και Ιλλυριοί και Θράκες και ανάμεικτοι. Πριν την ρωμαϊκή κατάκτηση, Έλληνες, Θράκες και Ιλλυριοί ήταν οι κάτοικοι την Νότιας Ανατολικής Ευρώπης, από την Κύπρο και την Μικρά Ασία μέχρι την Σλοβακία και την Ουκρανία. Ήταν εξ αρχής συγγενή φύλα που αναμείχθηκαν περαιτέρω στους αιώνες καθώς ζούσαν δίπλα - δίπλα.

Το Βυζάντιο στους πρώτους αιώνες, κατοικούνταν από ελληνικά και συγγενή φύλα. Οι αυτοκράτορες του Βυζαντίου προέρχονταν απο τις διάφορες περιοχές της επικράτειας του δηλαδή ήταν από ελληνικά και συγγενή φύλα. Στην συνέχεια αναμείχθηκαν κυρίως με Σλάβους και λίγο με ουραλο - αλταϊκά φύλα δηλαδή Βούλγαρους, Ούγγρους, Τούρκους. Οι Ούγγροι βρίσκονταν στις παρυφές του Βυζαντίου.

Από τους Έλληνες, Ιλλυριούς και Θράκες, σήμερα μόνο οι Έλληνες έχουν κράτος. Αν το εξετάσουμε φυλετικά, όλα τα Βαλκάνια και ακόμη πιο βόρεια είναι μείξη ελληνικών και συγγενών φύλων, σλαβικών και ουραλο-αλταϊκών. Σε κάθε χώρα είναι διαφορετική η μείξη. Οι Έλληνες είναι 25% Σλάβοι ενώ Σέρβοι και Βούλγαροι σχεδόν 50%. Όμως στην Ελλάδα υπάρχει μεγαλύτερη σύνδεση με το παρελθόν. Επίσης πλέον δεν υπάρχουν Θράκες και Ιλλυριοί ως έθνη αλλά μόνο ως φυλετική καταγωγή.

Οι Έλληνες έχουν την υποχρέωση να διαφυλάξουν τον χώρο που κατείχαν ελληνικά και συγγενή φύλα από την αρχαιότητα και στην συνέχεια έγινε Βυζάντιο. Επιπλέον υπάρχει περιοχή Θράκη στην Ελλάδα. Δηλαδή σε ένα ποσοστό, οι Νεοέλληνες προέρχονται από τους αρχαίους Θράκες που κατοικούσαν στην ελληνική Θράκη. Αυτό συμπληρωματικά στην ανάμειξη που έγινε μεταξύ Ελλήνων, Θρακών και Ιλλυριών μέσα στους αιώνες και ιδιαίτερα τα χρόνια του Βυζαντίου που ήταν στο ίδιο κράτος.

Ιστορικά οι Έλληνες έχουν οριστεί ως φύλακες και προστάτες της Νότιας Ανατολικής Ευρώπης διότι δεν υπάρχει χώρα Θράκη και χώρα Ιλλυρία. Υπάρχουν γονίδια Θρακών και Ιλλυριών σε όλα τα Βαλκάνια και ακόμη πιο βόρεια. Οι Έλληνες έχουν την ευθύνη της περιοχής όπου κατοικούσαν στην αρχαιότητα ελληνικά και συγγενή φύλα. Αυτή η περιοχή είναι από την Κύπρο και την Μικρά Ασία, μέχρι την Σλοβακία και την Ουκρανία.

Βέβαια ένα τμήμα είναι Τουρκία όπου εκεί δεν ισχύει, οι Τούρκοι έχουν την ευθύνη. Απλά να αναφέρω πως οι σημερινοί Τούρκοι προέρχονται περισσότερο από τους κατοίκους του Βυζαντίου και λιγότερο από τα ασιατικά φύλα που ήλθαν από την περιοχή του Αλτάι. Το ίδιο ισχύει για Βούλγαρους, Ούγγρους και Φινλανδούς. Οι σημερινοί έχουν μικρή φυλετική σχέση με τους πρώτους.

Με το Βυζάντιο, τα ελληνικά και συγγενή φύλα ανέκτησαν τον έλεγχο της Νότιας Ανατολικής Ευρώπης που είχαν χάσει από τους Ρωμαίους. Οι Δυτικοευρωπαίοι επιβουλεύονταν τα εδάφη της Ανατολικής Ευρώπης από την εποχή των Σταυροφόρων. Η ΕΕ έχει σκοπό να καταστήσει την Ανατολική Ευρώπη αποικία των Δυτικοευρωπαίων. Δια μέσου της ΕΕ, οι Δυτικοευρωπαίοι θέλουν να ελέγχουν την Ανατολική Ευρώπη.

Αυτός είναι ο λόγος του πολέμου της Ουκρανίας. Η Ρωσία έχει αναλάβει τον ρόλο του προστάτη, του φύλακα της βόρειας Ανατολικής Ευρώπης και συγκρούεται με τους Δυτικοευρωπαίους. Δυστυχώς οι ΗΠΑ είναι με τους Δυτικοευρωπαίους και μάλιστα πρωτοστατούν ενώ θα έπρεπε να έχουν ουδέτερη στάση ή να είναι με το δίκαιο δηλαδή τους Ανατολικοευρωπαίους.

Βέβαια η στάση των ΗΠΑ οφείλεται στην κυβέρνηση Μπάιντεν και τους Δημοκρατικούς. Μια κυβέρνηση Τραμπ Ρεπουμπλικάνων θα έχει τουλάχιστον ουδέτερη στάση. Η Ελλάδα που ιστορικά έχει την ευθύνη της περιοχής όπου κατοικούσαν ελληνικά και συγγενή φύλα, τι κάνει; Συντάσσεται με τους Δυτικοευρωπαίους, αντί να πρωτοστατήσει στην υπεράσπιση της Ανατολικής Ευρώπης από τις επιβουλές των απογόνων των Σταυροφόρων.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε την πολύ στενή σχέση που είχε το Βυζάντιο με τους Ρως του Κιέβου, από τους οποίους προέρχονται οι σημερινοί Ρώσοι, Λευκορώσοι και Ουκρανοί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι Σταυροφόροι άλωσαν την Κωνσταντινούπολη το 1204 μΧ. Αντί να είναι οι Έλληνες βασικοί παραστάτες της Ρωσίας στον αγώνα κατά των Δυτικοευρωπαίων, συντασσόμαστε με τους απογόνους των Σταυροφόρων, κατά των απογόνων των Ρως ενώ είμαστε απόγονοι Βυζαντινών. 

Να τα βράσω ή να τα χέσω τα Harvard και τα Stanford, αν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν ξέρει ελληνική ιστορία και την ιστορική συνέχεια των ελληνικών και συγγενών φύλων, από την αρχαιότητα προ της ρωμαϊκής κατάκτησης μέχρι το Βυζάντιο. Ο Μητσοτάκης, ο Ρουσόπουλος και όλο αυτό το συνάφι που αισθάνονται Δυτικοευρωπαίοι, να πάνε εκεί που ανήκουν.

Εμείς εδώ είμαστε απόγονοι των Βυζαντινών. Προερχόμαστε από ελληνικά και συγγενή φύλα που κατοικούσαν στην Νότια Ανατολική Ευρώπη πριν την Ρωμαϊκή κατάκτηση και που η συνέχεια τους ήταν το Βυζάντιο. Αργότερα έγινε κάποια επιμειξία με σλαβικά και ουραλο-αλταϊκά φύλα. Πρέπει άμεσα να αναλάβουμε τον ρόλο μας ως φύλακες και προστάτες της νότιας Ανατολικής Ευρώπης, στο πλευρό της Ρωσίας.

*   Φυλές Ευρώπης   Μία φάτσα μία ράτσα με Ούγγρους;   Φυλετική μείξη Ανατολικοευρωπαίων   Γονίδια Βυζαντίου και Ρως   Πέντε φυλετικές εκπλήξεις   DNAϊκός διαχωρισμός Ευρώπης   Ελληνικό το Βυζάντιο;   Ελληνοσλαβικό το Βυζάντιο   Ήταν ελληνικό το Βυζάντιο;   Όπως το Βυζάντιο

Αναστάσιος

Scroll to Top