Τρέμε Πούτιν

Τρέμε Πούτιν

Στο Κρεμλίνο έχουν όλοι τρομοκρατηθεί. Ο πρόεδρος Πούτιν περνάει πολύ δύσκολες ώρες. Κρατιέται με χάπια. Λίγες φορές έχει ξαναβρεθεί η Ρωσία σε τόση δύσκολη θέση, στην διάρκεια της μακραίωνης ιστορίας της. Αιτία είναι η ανάληψη της θέσης του Προέδρου του Συμβουλίου της Ευρώπης από τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο. Ως ένας άλλος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο ηρωϊκός Ρουσόπουλος ανέλαβε να ηγηθεί στον πόλεμο κατά της Ρωσίας.

Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο ρωσοφάγος Ρουσόπουλος δήλωσε «δεν θα σας εκπλήξω αν σας πω ότι κατά τη διάρκεια της προεδρίας μου, η Ουκρανία και η εξασφάλιση λογοδοσίας για τα φρικτά εγκλήματα που διαπράχθηκαν στο έδαφός της θα είναι η κύρια προτεραιότητά μου». ΤΩΡΑ την βάψανε στην Ρωσία. Ο Ρουσόπουλος δεν παίζει. Τρέεεεμε Πούτιν. Έρχεται ο Ρουσόπουλος.

Μόνο που ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ήταν με το Ρωσικό κόμμα όπως ο Κίτσος Τζαβέλας και πολλοί άλλοι αγωνιστές. Μόνο που ο Ρουσόπουλος δεν είναι Πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρώπης όπως είπαν κάποια κανάλια αλλά Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του Συμβουλίου της Ευρώπης, μια άσχετη θέση που την παρουσιάζουν ως σημαντική.

Πριν τον Ρουσόπουλο ήταν κάποιος Ολλανδός με το όνομα Tiny Kox και πιο πριν ένας Βέλγος που λέγεται Rik Daems. Εγώ προσωπικά δεν τους έχω ακούσει ποτέ μου. Πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρώπης, δηλαδή πάνω από τον Ρουσόπουλο, είναι μια Κροάτισσα, η Marijia Prejcinovic Buric, τρέχα γύρευε. Από όσους ρώτησα δεν την έχει ακουστά κανένας.

Μόνο που το Συμβούλιο της Ευρώπης δεν είναι το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Φτιάχνουν οι ευρωπαϊστές Νεοταξίτες διάφορους οργανισμούς, για να κονομάνε κάτι τύποι σαν τον Ρουσόπουλο. Φτιάχνουν κοινοβούλια και παρα-κοινοβούλια, οργανισμούς και παρα-οργανισμούς. Όλη αυτή την απίστευτη γραφειοκρατία που έχουν δημιουργήσει οι παλιάνθρωποι οι Νεοταξίτες, κάποιοι την πληρώνουν.

Ποιοι λέτε πως την πληρώνουν; Τα κορόιδα οι πολίτες. Τους πληρώνουμε όλους αυτούς τους παλιό-κερατάδες. Δεν είναι τζάμπα. Ενώ το μοντέλο1 της Ανατολικής Ευρωπαϊκής Κοινοπολιτείας είναι ακριβώς το αντίθετο. Μόνο τα τελείως απαραίτητα, για να μην επιβαρύνονται οι πολίτες. Όχι μόνο είναι τελείως λιτό αλλά και πολύ πιο λειτουργικό. Γιατί η πολύ γραφειοκρατία βλάπτει.

Ο Ρουσόπουλος είναι ένα παράδειγμα μαριονέτας Δυτικοευρωπαίων. Είναι τέτοιοι άνθρωποι σαν τον Ρουσόπουλο που χρησιμοποιούν οι Δυτικοευρωπαίοι ώστε εδώ και τουλάχιστον σαράντα τρία χρόνια, αυτοί να πλουτίζουν και εμείς να φτωχαίνουμε. Και να έχουμε κάτι τύπους σαν τον Ρουσόπουλο να μας λένε πόσο καλή είναι η ευρωπαϊκή πορεία και πόσο πολύ μας συμφέρει ενώ αποδεδειγμένα μας καταστρέφει.

Επί τη ευκαιρία, κάποιοι πολύ σοβαροί άνθρωποι, παίρνουν όρκο πως ο Ρουσόπουλος είχε φλογερή ερωτική σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό Καραμανλή, τον ανιψιό. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το αποδείξω. Άλλοι λένε πως μπορούν. Μου είναι εξαιρετικά αντιπαθής όπως και σε πολλούς άλλους κεντροδεξιούς. Φαντάζομαι τι θα συμβαίνει με τους κεντροαριστερούς.

Ο Ρουσόπουλος είναι ντροπή για την Ελλάδα. Όποιος Έλληνας έχει διαβάσει Ιστορία δεν μπορεί παρά να είναι ρωσόφιλος. Είναι υποχρεωτικό για κάποιον Έλληνα που έχει διαβάσει Ιστορία να είναι ρωσόφιλος. Όποιος Έλληνας έχει διαβάσει Ιστορία, πιστεύει πως η Ρωσία έχει 100% δίκιο στην υπόθεση της Ουκρανίας. Βέβαια κάθε πόλεμος είναι δυσάρεστος και αν είναι δυνατόν θα πρέπει να αποφεύγεται.

Μην τους αφήνετε να σας κοροϊδεύουν. Μην τους αφήνετε να σας μπερδεύουν. Μόνο ο καρεκλοκένταυρος Ρουσόπουλος ωφελείται που κάποιοι τον βόλεψαν. Θα στραφεί όπως και ο Μητσοτάκης εναντίον μιας συμμάχου χώρας, με την οποία έχουμε μακραίωνη φιλία. Μας λένε για τις ΗΠΑ. Όταν το Βυζάντιο είχε πολύ στενές σχέσεις με την Ρωσία, στις ΗΠΑ ήταν μόνο Ινδιάνοι.

Πάντως, η αλήθεια είναι πως από τους Δυτικοευρωπαίους, οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. Αν έπρεπε να επιλέξω μεταξύ Δυτικοευρωπαίων και Αμερικάνων, θα επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη τους Αμερικάνους. Αλλά ακόμη καλύτεροι για σύμμαχοι είναι οι Ρώσοι. Η Ρωσία είναι εξακόσια χιλιόμετρα από την Ελλάδα ενώ οι ΗΠΑ έξι χιλιάδες χιλιόμετρα.

Αυτό που έχει σημασία για τους Έλληνες είναι με ποιο τρόπο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα μπορέσουμε να φθάσουμε το οικονομικό επίπεδο της Γερμανίας και μετά να το περάσουμε. Αυτό δεν θα γίνει ποτέ όσο η Ελλάδα βρίσκεται στην ΕΕ. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Μόνο αν αποτελέσουν ξεχωριστό γκρουπ θα μπορέσουν οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης να φθάσουν το οικονομικό και τεχνολογικό επίπεδο της Δυτικής Ευρώπης.

Στο γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης θα είναι οπωσδήποτε Ρωσία, Λευκορωσία, Ουκρανία, Βαλκανικές χώρες. Για λίγες από τις υπόλοιπες που έχουν αναφερθεί, υπάρχουν μικρές πιθανότητες να μην είναι. Δύο περιπτώσεις  είναι με ερωτηματικό, για διαφορετικούς λόγους. Του Ισραήλ λόγω της κατάστασης στην Γάζα. Η Τουρκία ίσως προτιμήσει μουσουλμανικό γκρουπ.

Η συμμετοχή της Ρωσίας είναι πολύ σημαντική για μια σειρά λόγων που έχουν αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα. Διαθέτει πρώτες ύλες και πηγές ενέργειας και επίσης έχει καλές σχέσεις με άλλες χώρες που διαθέτουν. Εκτείνεται μέχρι τον Ειρηνικό ωκεανό και έτσι φέρνει κοντά στην Ανατολική Ευρώπη την Κεντρική και Ανατολική Ασία.

Η Ρωσία είναι πολύ σημαντική και στο παρελθόν και στο μέλλον της Ελλάδας. Θα έπρεπε να προσέχουμε τις σχέσεις μας ως κόρη οφθαλμού. Αντ' αυτού, κάτι Ρουσόπουλοι και κάτι Μητσοτάκηδες την έχουν βάλει στο στόχαστρο. Αν όλοι αυτοί οι τύποι αισθάνονται Δυτικοευρωπαίοι, να πάνε στις χώρες τους, εκεί που ανήκουν. Εμείς εδώ στα Βαλκάνια είμαστε απόγονοι των Βυζαντινών, όχι των Σταυροφόρων και των Ναϊτών.

Οι Βυζαντινοί είχαν πολύ στενές σχέσεις με του Ρως τους Κιέβου, από τους οποίους προέρχονται Ρώσοι, Ουκρανοί, Λευκορώσοι. Είναι όπως οι Έλληνες με τους Κύπριους και οι Δυτικοευρωπαίοι έσπειραν διχόνοια μεταξύ τους όπως έκαναν και στα Βαλκάνια. Θέλουν να διαλύσουν την Ανατολική Ευρώπη αλλά δεν θα τους αφήσουμε. Η Ανατολική Ευρώπη, κάποια μέρα θα ξεπεράσει2 την Δυτική σε τεχνολογικό και οικονομικό επίπεδο. Όπως ήταν το Βυζάντιο η πιο αναπτυγμένη περιοχή οικονομικά και τεχνολογικά και συνεργαζόταν με τους Ρως.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να απαλλαγούμε από κάτι τύπους σαν τον Ρουσόπουλο, μαριονέτες Δυτικοευρωπαίων. Πρέπει η πραγματική ελίτ να αναλάβει την ενημέρωση και την εκπροσώπηση των πολιτών και την διακυβέρνηση της χώρας, αντί για την ελαττωματική Νεοταξική ψευτοελίτ που έχει ανέβει συνωμοτικά, εκτοπίζοντας την πραγματική ελίτ. Ρε ουστ Ρουσόπολε ελαττωματικέ. Κάτσε εκεί που είσαι στο Στρασβούργο, μαριονέτα των Δυτικοευρωπαίων και μην τολμήσεις να ξαναγυρίσεις στην Ανατολική Ευρώπη. 

1   Άμεσα εφαρμόσιμο μοντέλο   Απλό αποκεντρωμένο μοντέλο   Λιτό μοντέλο με Διαδίκτυο 

2   Ποιοι θα πάρουν το χρυσό;  Για το αργυρό τουλάχιστον   Ρεαλιστικός στόχος   Να ξεπεράσουμε την Γαλλία   Εγγυημένη επιτυχία

Αντώνιος

Scroll to Top