Νεοταξική Υποσαχάρια Αφρική

Νεοταξική Υποσαχάρια Αφρική

Υπήρξαν αρκετές ερωτήσεις και αντιρρήσεις στο άρθρο «Στενεύουν τα περιθώρια». Όλα τα σχόλια που παίρνουμε, τα απαντάμε. Κάποιοι θεώρησαν πως η αντιμετώπιση των Νεοταξιτών, θα είναι σκληρή. Πρέπει να ξεκινάμε από τι έχουν κάνει αυτοί οι άνθρωποι. Είναι μια συνωμοσία με σκοπό να κυβερνήσει τον κόσμο και να υποδουλώσει την ανθρωπότητα.

Θα εκμεταλλεύονται, θα εξαπατούν, θα καταδυναστεύουν την ανθρωπότητα και θα επιβάλουν τις απόψεις τους με κάθε τρόπο. Ήδη τα κάνουν αυτά, την συνωμοσία, την εξαπάτηση, την εκμετάλλευση. Ακόμη δεν έχουν καταφέρει να κυβερνήσουν τον κόσμο αλλά έχουν αποκτήσει συνωμοτικά και με παράνομους τρόπους αρκετή δύναμη.

Η συνωμοσία στηρίζεται σε μια συμμαχία αντικανονικών. Δηλαδή είναι όλοι οι μη κανονικοί σεξουαλικά, θρησκευτικά, φυλετικά κλπ. Το ποιοι είναι οι μη κανονικοί ή μη συνηθισμένοι αλλάζει ανάλογα με την χώρα. Σε γενικές γραμμές είναι Εβραίοι, αιρετικοί, ομοφυλόφιλοι και σεξουαλικά αποκλίνοντες. Στις ΗΠΑ, μαζί τους είναι οι Αφροαμερικάνοι. Οι υπόλοιπες φυλετικές μειονότητες είναι μοιρασμένες.

Η ΝΤΠ έχει πάρει με το μέρος της και κανονικούς για να γίνει πιο ισχυρή και για να τους χρησιμοποιεί ως μπροστινούς. Ένα παράδειγμα είναι ο Μπάιντεν. Δεν έχει ακουστεί να είναι γκέι. Είναι λευκός, ετεροφυλόφιλος, θρησκευόμενος Χριστιανός. Από πίσω από τον Μπάιντεν, αυτοί που τον κατευθύνουν είναι Εβραίοι, αιρετικοί, ομοφυλόφιλοι, σεξουαλικά αποκλίνοντες, Αφροαμερικάνοι κλπ.

Το πρόβλημα της ΝΤΠ έχει απασχολήσει τους αντίθετους με τις ενέργειες της δηλαδή τους Αντινεοταξίτες εδώ και δεκαετίες. Να επαναλάβω πως η ΝΤΠ είναι οι αντικανονικοί, οι μη συνηθισμένοι ενώ η Αντί-ΝΤΠ είναι οι κανονικοί. Στην Ελλάδα πχ οι κανονικοί είναι οι ετεροφυλόφιλοι Χριστιανοί Ορθόδοξοι Έλληνες. Στην Τουρκία οι κανονικοί είναι οι ετεροφυλόφιλοι Μουσουλμάνοι Τούρκοι.

Σύγχυση επίσης δημιουργείται από το γεγονός πως σε πολλές χώρες η ΝΤΠ είναι το κατεστημένο δηλαδή οι αντικανονικοί έχουν καβαλήσει τους κανονικούς. Πολλοί από τους κανονικούς που έχουν υποδουλωθεί από τους αντικανονικούς δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση. Η Ελλάδα είναι απο τις χώρες όπου συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ξεκίνησε με τον Καραμανλή το 1955, μπορεί να ξεκίνησε και νωρίτερα. Ο Καραμανλής ήταν ομοφυλόφιλος της ΝΤΠ και προωθούσε ομοφυλόφιλους και σεξουαλικά αποκλίνοντες στον κομματικό και κρατικό μηχανισμό. Επίσης προωθούσε τα Εβραϊκά συμφέροντα διότι ομοφυλόφιλοι, Εβραίοι κλπ είναι μαζί στην συμμαχία της ΝΤΠ. Και όλα αυτά ενώ υφάρπαζε τις ψήφους των Χριστιανών και των συντηρητικών.

Την Ελλάδα την κυβερνούν οι αντικανονικοί εδώ και δεκαετίες. Δεν είναι καν μια κατάσταση όπου οι κανονικοί και οι αντικανονικοί εναλλάσσονται στην εξουσία. Είναι πάντα στην εξουσία η ΝΤΠ δηλαδή οι αντικανονικοί, με όποιο κόμμα και να είναι στην εξουσία. Από τις (δεν είναι ορθογραφικό λάθος) εννέα εκλεγμένες πρωθυπουργούς της μεταπολίτευσης, φήμες λένε πως οι τέσσερις είναι (ή ήταν) ομοφυλόφιλοι.

Μεταφέρω απλώς φήμες και πληροφορίες διότι εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το αποδείξω αλλά άλλοι ισχυρίζονται πως μπορούν. Ομοφυλόφιλοι είναι ο θείος (ήταν) και ο ανιψιός Καραμανλής, ο υιός Παπανδρέου και ο νυν πρωθυπουργός υιός Μητσοτάκης. Ερωτηματικά υπάρχουν για τον Σαμαρά και τον Τσίπρα. Ο Σημίτης είναι μάλλον Εβραϊκής καταγωγής όπως και η οικογένεια Βενιζέλων - Μητσοτάκηδων.

Επανέρχομαι στο πρόβλημα της ΝΤΠ που έχει απασχολήσει την Αντί - ΝΤΠ. Πολλοί από την Αντί - ΝΤΠ ήταν πεπεισμένοι από καιρό πως μόνο με δραστικά μέτρα θα μπορέσει να αντιμετωπισθεί. Μια λύση είναι να τους στείλουν όλους στην Αφρική και να μας αφήσουν ήσυχους. Ας κάνουν εκεί ότι θέλουν. Γιατί στην Αφρική; Χωράνε όλοι στην Αφρική;

Όταν λέμε Αφρική εννοούμε την Υποσαχάρια, όχι την Βόρεια Αφρική που είναι Αραβική. Είναι η πιο φτωχή ήπειρος, ειδικά η Υποσαχάρια περιοχή. Αν θα πάνε οι Νεοταξίτες από τις αναπτυγμένες χώρες, θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της. Δηλαδή θα επιτευχθούν με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Ίσως να μην χωράνε όλοι αλλά χωράνε σίγουρα οι περισσότεροι.

Οι Εβραίοι όλου του κόσμου είναι δεκαπέντε με είκοσι εκατομμύρια. Αν τελικά συμβεί ακραίοι Μουσουλμάνοι να τους δολοφονούν, μπορεί να λιγοστέψουν. Τα μέλη των Συνωμοτικών Οργανώσεων Εσωτερισμού είναι λιγότεροι, ας πούμε δύο εκατομμύρια. Οι Αφροαμερικάνοι στις ΗΠΑ υπολογίζονται γύρω στα σαράντα εκατομμύρια. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι μιγάδες.

Στην Ευρώπη υπολογίζονται περίπου δέκα εκατομμύρια. Οι περισσότεροι ζουν στην Βρετανία και στην Γαλλία. Δηλαδή μέχρι στιγμής, σίγουρα χωράνε. Η Υποσαχάρια Αφρική έχει χοντρικά πληθυσμό ένα δισεκατομμύριο. Μπορεί να χωράνε όλοι οι ομοφυλόφιλοι. Μια εκτίμηση του ποσοστού των ΛΟΑΤΚΙ είναι γύρω στο 5%. Δηλαδή στις ΗΠΑ είναι περίπου δεκαπέντε με είκοσι εκατομμύρια, όσο οι Εβραίοι όλου του κόσμου.

Στην Ευρώπη, με το ποσοστό 5%, είναι γύρω στα είκοσι πέντε εκατομμύρια. Αν τους προσθέσουμε όλους αυτούς μας κάνουν πολύ χοντρικά 15 + 2 + 40 + 10 + 15 + 25 = 107 εκατομμύρια. Μάλλον χωράνε αλλά δεν χρειάζεται να πάνε όλοι αλλά η πλειονότητα τους. Ακόμη και ένα μικρό μέρος να πάει, αυτοί που είναι ανώτεροι στην ιεραρχία, θα απαλλαγούμε από το πρόβλημα της ΝΤΠ. Το πως θα πάνε είναι μια άλλη ιστορία.

Σίγουρα δεν θα μεσολαβήσουν ομαλές διαδικασίες. Δεν θα τους πούνε «πηγαίνετε» και έτσι απλά θα πάνε. Θα περάσει ο κόσμος δύσκολες καταστάσεις αλλά θα απαλλαγεί από την μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή και δεν είναι άλλη από τη ΝΤΠ. Θα πάνε στην Αφρική και εκτός που θα μας αφήσουν εμάς ήσυχους σε Ευρώπη και ΗΠΑ, θα συνεισφέρουν σημαντικά στην ανάπτυξη της πιο υποανάπτυκτης περιοχής του πλανήτη, της Υποσαχάριας Αφρικής.

Το ότι έχει συζητηθεί μια τέτοια λύση είναι σίγουρο. Αν θα είναι στο σχέδιο ολικού πολέμου κατά της ΝΤΠ δεν είναι σίγουρο διότι δεν είναι γνωστό το σχέδιο. Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Το καλύτερο βέβαια είναι ακόμη και αυτή την ύστατη στιγμή, λίγο πριν την έναρξη του ολικού πολέμου κατά της ΝΤΠ, να δεχθούν την συμβιβαστική λύση της Αντί - ΝΤΠ ώστε να μην γίνει τίποτα από όλα αυτά που θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμα και στο τέλος του κόσμου.

Πέτρος

Scroll to Top