Ομοφυλόφιλος ο Μητσοτάκης;

Ομοφυλόφιλος ο Μητσοτάκης;

Υπάρχει αρκετή συζήτηση γύρω από την πρόθεση της κυβέρνησης να νομιμοποιήσει τον πολιτικό γάμο ομoφυλόφιλων. Αν το έκανε αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΠΑΣΟΚ δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Αυτή είναι η ατζέντα της κεντροαριστεράς, ομοφυλόφιλοι, ναρκωτικά, λαθρομετανάστες, οικολογία. Όμως το ότι προτίθεται να το κάνει η ΝΔ είναι τεράστιο πρόβλημα.

Υποτίθεται πως είναι κόμμα της κεντροδεξιάς. Ένα μεγάλο τμήμα των ψηφοφόρων του κόμματος είναι συντηρητικοί, θρησκευόμενοι ή πιστοί. Η ομοφυλοφιλία ξεκάθαρα δεν είναι συντηρητική συμπεριφορά ούτε συμβαδίζει με την Χριστιανική θρησκεία που την θεωρεί αμαρτία. Τώρα αν μέσα στους κόλπους της Εκκλησίας βρίσκονται ομοφυλόφιλοι, είναι πρόβλημα της Εκκλησίας και όχι της θρησκείας.

Δεν μπορεί να μείνει η Νέα Δημοκρατία ή η κεντροδεξιά για πάντα στην εξουσία. Κάποια στιγμή θα έρθει η κεντροαριστερά, σε οποιαδήποτε μορφή. Ας το περάσουν αυτοί αφού συμβαδίζει με την δική τους ιδεολογία. Γιατί έπρεπε ο Καραμανλής με υπουργό τον Μάνο να περάσουν το οικολογικό δασικό νομοσχέδιο το 1978; Δεν μπορούσε να αφήσει το ΠΑΣΟΚ να το κάνει που θα ερχόταν σε τρία χρόνια, το 1981;

Η οικολογία είναι ιδεολογία της κεντροαριστεράς. Η αλήθεια είναι αυτή που φωνάζουμε τόσο καιρό. Οι Καραμανλήδες, οι Μητσοτάκηδες και η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας είναι Δούρειοι Ίπποι σοσιαλιστικών κέντρων, με σκοπό να παρασύρουν τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους σε σοσιαλιστικές αντιλήψεις. Η Νέα Δημοκρατία ελέγχεται από τη ΝΤΠ.

Η συμμαχία της ΝΤΠ είναι Εβραίοι, ομοφυλόφιλοι, σεξουαλικά αποκλίνοντες, αιρετικοί. Η ΝΤΠ είναι σοσιαλιστικής προέλευσης και σοσιαλιστικού προορισμού. Έχει δημιουργήσει διάφορες υβριδικές σοσιαλιστικές ιδεολογίες με σκοπό να παρασύρουν αριστερούς και κεντροδεξιούς ψηφοφόρους στον τελικό σοσιαλισμό που θέλουν να επιβάλλουν ως μοναδική ιδεολογία σε όλο τον κόσμο.

Πρέπει επιτέλους να ξυπνήσετε, όσοι δεν ανήκετε σε μια από τις ομάδες που αποτελούν την συμμαχία της ΝΤΠ. Αναγκαστικά είσαστε με την Αντί - ΝΤΠ. Αλλιώς να πάτε να γίνετε Εβραίοι, ομοφυλόφιλοι, αιρετικοί ή σεξουαλικά αποκλίνοντες. Αυτοί έχουν σχέδιο, προωθούν τους δικούς τους, δημιουργούν την δική τους ψευτο-ελίτ, παίρνουν τις καλές θέσεις, συσσωρεύουν πλούτο, θέλουν να κυβερνήσουν τον κόσμο και όλες τις χώρες του κόσμου. Ενεργούν σε βάρος των δικών σας συμφερόντων, της δικής σας επαγγελματικής και οικονομικής εξέλιξης. Συσσωρεύουν πλούτο σε βάρος του δικού σας εισοδήματος και της δικής σας περιουσίας.

Όσοι είναι Εβραίοι, ομοφυλόφιλοι, σεξουαλικά αποκλίνοντες, αιρετικοί κλπ λογικό είναι να υποστηρίζουν την ΝΤΠ. Όσοι δεν ανήκουν σε αυτές τις ομάδες, κάνουν τεράστια ζημιά στον εαυτό τους και στους υπόλοιπους (που δεν ανήκουν σε αυτές τις ομάδες). Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζετε θέματα ομοφυλόφιλων, Εβραίων, σεξουαλικών αποκλίσεων, αιρέσεων, ανεξάρτητα με το τι πιστεύετε. Αυτοί όλοι είναι στο αντίπαλο στρατόπεδο και ενεργούν σε βάρος των δικών σας συμφερόντων.

Υποστηρίξτε τα δικά σας τα συμφέροντα και όχι των Εβραίων, των ομοφυλόφιλων, των σεξουαλικά αποκλινόντων και των αιρετικών. Μην υποστηρίζετε τους αντιπάλους διότι κάνετε κακό στον εαυτό σας. Είναι σαν να παίζουν δύο αντίπαλες ομάδες και οι παίκτες της μιας ομάδας να διευκολύνουν τους παίκτες της αντίπαλης να πλησιάσουν στην εστία τους. Δεν είναι τεράστια βλακεία;

Πρέπει να τους εμποδίζουν με κάθε τρόπο και όχι να τους διευκολύνουν. Τα δύο στρατόπεδα αυτοί τα δημιούργησαν, η ΝΤΠ. Αυτοί έκαναν την συμμαχία Εβραίων, ομοφυλόφιλων, σεξουαλικά αποκλινόντων και αιρετικών. Είναι και άλλοι, τους έχουμε αναφέρει. Για να ενδυναμώσουν την συμμαχία τους περιλαμβάνουν πόρνες, πόρνους, ναρκομανείς κλπ. Δεν είναι φανερή συμμαχία, είναι κρυφή δηλαδή συνωμοσία. Ενεργούν κρυφά, συνωμοτικά.

Ρε ηλίθιοι είναι πασιφανές το τι συμβαίνει. Η ηγεσία της ΝΔ είναι όλοι της συμμαχίας της ΝΤΠ. Στα ΜΜΕ και στα κανάλια είναι σχεδόν όλοι της συμμαχίας της ΝΤΠ. Η συνωμοσία θα επικρατεί, όσο εμείς οι υπόλοιποι τους επιτρέπουμε να επικρατούν. Αν ένας κακοποιός πηγαίνει κάθε βράδυ σε μια γωνία και ληστεύει περαστικούς με την απειλή όπλου, θα βγάλει λεφτά.

Αυτό δεν σημαίνει πως είναι έξυπνος ή ικανός αλλά παλιάνθρωπος. Θα συνεχίσει να το κάνει, όσο οι υπόλοιποι του το επιτρέπουν. Ας πούμε πως δεν υπάρχει αστυνομία. Αν δεν μαζευτούν τα θύματα και τα δυνητικά θύματα, να τον πάρουν στο κυνήγι και να τον διώξουν, θα συνεχίσει να το κάνει. Λέω ας πούμε πως δεν υπάρχει αστυνομία γιατί στην περίπτωση της ΝΤΠ δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με την αστυνομία.

Πρέπει οι υπόλοιποι να μαζευτούν και να κάνουν μια αντί-συνωμοσία ώστε να εμποδίσουν την συνωμοσία της ΝΤΠ. Αν δεν είσαι Εβραίος, ομοφυλόφιλος, σεξουαλικά αποκλίνων, αιρετικός, πρέπει να συνταχθείς με την Αντί - ΝΤΠ και να ενισχύσεις την αντι-συνωμοσία, γιατί αλλιώς η συνωμοσία της ΝΤΠ θα επικρατήσει. Εβραίοι, ομοφυλόφιλοι, σεξουαλικά αποκλίνοντες, πόρνες - πόρνοι, ναρκομανείς θα κυβερνήσουν τον κόσμο και όλες τις χώρες του κόσμου.

Σε θέματα Εβραίων, ομοφυλόφιλων, σεξουαλικών αποκλίσεων, αιρέσεων δεν είναι τι πιστεύεις αλλά με ποια μεριά είσαι. Αν είσαι στις ομάδες που αποτελούν την συνωμοσία της ΝΤΠ, τα υποστηρίζεις. Αν δεν είσαι δεν τα υποστηρίζεις διότι υποστηρίζοντας τα, τους διευκολύνεις να σε καβαλήσουν και κάνεις μεγάλο κακό στον εαυτό σου.

Τέλος πρέπει όλοι αυτοί να δηλώσουν πως είναι ομοφυλόφιλοι, αν είναι. Οι φήμες οργιάζουν πως ο Μητσοτάκης έχει ερωτική σχέση με έναν βουλευτή από την Κεντρική Μακεδονία και μάλιστα είναι πολύ ερωτευμένοι. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει ερωτική σχέση με ομόφυλο. Ας το επιβεβαιώσει ή ας το διαψεύσει, αν είναι ομοφυλόφιλος ή όχι. Το ίδιο να κάνουν Καραμανλής, Χατζηδάκης, Βορίδης, Κακλαμάνης, Κεφαλογιάννης, Ρουσόπουλος, Σπηλιωτόπουλος κλπ.

Δημήτριος

Scroll to Top