Ο εμπνευστής της ΕΕ

Ο εμπνευστής της ΕΕ

Όσοι παρακολουθούν τα άρθρα δεν θα πρέπει να έχουν πλέον την παραμικρή αμφιβολία για την μεγάλη σχέση μεταξύ ΕΕ και Ναζί. Είναι μια συνέχεια από τα Μοναστικά Τάγματα που αλλαξοπίστησαν στις Σταυροφορίες, στους Ιακωβίνους της Γαλλικής Επανάστασης, στους Ναζί και στην ΕΕ. Ο εμπνευστής της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν ο υπουργός Οικονομικών του Χίτλερ και υψηλόβαθμος Ναζί, Βάλτερ Φουνκ (Wather Funk).

Το 1942, δημοσίευσε στο Βερολίνο το έργο του «Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα». Πιθανότατα δεν ήταν αυτός ο εμπνευστής αλλά ενεργούσε για λογαριασμό συνωμοτικών ομάδων και οργανώσεων. Αυτών που προέκυψαν μετά τον διωγμό των Ναϊτών και παρεμφερών Ταγμάτων που αλλαξοπίστησαν και δρούσαν κρυφά σε όλη την Δυτική Ευρώπη για αιώνες, φθάνοντας μέχρι τους Ιακωβίνους της Γαλλικής Επανάστασης και τους Ναζί.

Εξάλλου και ο Χίτλερ, ως όργανο των ιδίων κέντρων ξεκίνησε και αυτά τον ανέβασαν πολιτικά. Στην συνέχεια ήρθε σε σύγκρουση με κάποιους από τους αρχικούς υποστηρικτές του. Τυπικά πάντως, ο Φουνκ παρουσιάζεται ως ο εμπνευστής της ΕΕ. Κρυφά οι ευρωπαϊστές τον υμνούν, τον μνημονεύουν με θαυμασμό και τιμούν την μνήμη του. Είναι αυτός που τους οδηγεί (με τον Χίτλερ), αν και δεν βρίσκεται στην ζωή.

Φανερά δεν το κάνουν διότι θα γίνει προφανέστατη η μεγάλη σύνδεση μεταξύ του Ναζισμού και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αφού δεν τολμούν οι ευρωπαϊστές να κάνουν ένα αφιέρωμα στον οδηγητή τους Φουνκ, θα το κάνουμε εμείς, όχι από θαυμασμό αλλά για να καταλάβουν ακόμη και οι αφελείς τι είναι πραγματικά η Ευρωπαϊκή Ένωση και που βασίζεται η αρχή της.

Ο Βάλτερ Φουνκ ήταν συνομήλικος του Χίτλερ, λιγότερο από ένα χρόνο μικρότερος. Γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1890 και ο πατέρας του ήταν έμπορος. Σπούδασε νομικά, οικονομικά και φιλοσοφία στα Πανεπιστήμια του Μονάχου και της Λειψίας. Στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν στο πεζικό αλλά πληγώθηκε και απολύθηκε ως ακατάλληλος λόγω ιατρικών λόγων.

Στην συνέχεια έγινε δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης. Το καλοκαίρι του 1931, παραιτήθηκε από την εφημερίδα, έγινε μέλος του Ναζιστικού κόμματος και απέκτησε στενή σχέση με τον Γκρέγκορ Στράσερ που ήταν επικεφαλής του κόμματος. Αυτός είχε έρθει σε σύγκρουση με τον Χίτλερ και εκτελέστηκε στη Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών, στο τέλος Ιουνίου και αρχές Ιουλίου του 1934.

Ο Φουνκ τοποθετήθηκε επικεφαλής της επιτροπής οικονομικών του Ναζιστικού κόμματος. Όταν το κόμμα ήρθε στην εξουσία, έγινε εκπρόσωπος Τύπου, κάτω από τον Γκέμπελς. Ασχολούνταν με την λογοκρισία σε οτιδήποτε ήταν αντίθετο με τους Ναζί. Τον Φεβρουάριο του 1938, έγινε υπεύθυνος των Οικονομικών και πήρε και άλλες θέσεις που τις κράτησε μέχρι την ήττα των Ναζί.

Λίγο πριν την έναρξη του Β' Παγκοσμίου πολέμου και την εισβολή στην Πολωνία, ο Χίτλερ δημιούργησε το εξαμελές Συμβούλιο Υπουργών για την Άμυνα του Ράιχ. Εκτός από τον Φουνκ, συμμετείχαν Γκόρινγκ, Χες, Φρικ, Κειτέλ, Λάμερς. Τον Σεπτέμβριο του 1943 τοποθετήθηκε ως τέταρτο μέλος στο Κεντρικό Συμβούλιο Προγραμματισμού που είχε δημιουργηθεί ένα χρόνο πριν και ήταν τριμελές.

Ήταν μουσικόφιλος και γνώστης της κλασικής μουσικής. Πρότεινε στον Χίτλερ ένα κομμάτι του Λιστ, το «Les Preludes», ως εμβατήριο της νίκης των Γερμανών στο Ρωσικό μέτωπο. Μάλιστα ο Χίτλερ έβαλε τον δίσκο με καμάρι στον Σπέερ και του είπε πως η ιδέα ήταν του Φουνκ. Η νίκη ευτυχώς δεν ήρθε γιατί αλλιώς οι Ναζί θα είχαν πετύχει Ευρωπαϊκή Σοσιαλιστική Ένωση και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Δικτατορία.

Αντ' αυτού, οι Σοβιετικοί μπήκαν στο Βερολίνο, στα τέλη Απριλίου του 1945. Ο Χίτλερ, πριν αυτοκτονήσει, όρισε στην πολιτική διαθήκη του να παραμείνει ο Φουνκ στην θέση του. Συνελήφθη από τους Συμμάχους στις 11 Μαϊου του 1945 και ήταν ανάμεσα στους κατηγορούμενους στην δίκη της Νυρεμβέργης. Έμεινε στην φυλακή Σπάνταου μέχρι τον Μάιο του 1957 και απελευθερώθηκε για λόγους υγείας. Πέθανε από διαβήτη τρία χρόνια αργότερα στο Ντύσελντορφ.

Οι Ναζί μπορεί να έχασαν τον πόλεμο αλλά οι συνεχιστές των Ναζί, οι ευρωπαϊστές Νεοταξίτες, τελικά πέτυχαν με υπόγειους τρόπους να εφαρμόσουν το σχέδιο του Φουνκ, την Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα. Περιγράφεται λεπτομερώς στο δημοσιευμένο βιβλίο, στην συγγραφή του οποίου συμμετείχαν και άλλοι εκτός του Φουνκ. Όλα αυτά είναι επιπλέον αποδείξεις για το τι πραγματικά είναι η ΕΕ και οι ευρωπαϊστές Νεοταξίτες.

Έχουμε να κάνουμε με επικίνδυνους ψυχοπαθείς. Ο Ροβεσπιέρος έστειλε μέσα σε λίγους μήνες εκατοντάδες στην λαιμητόμο, μόνο και μόνο επειδή διαφωνούσαν μαζί του ή ήταν πολιτικοί του αντίπαλοι. Στο τέλος τον εκτέλεσαν οι δικοί του. Ο Ναπολέων αναδείχθηκε από τους Ιακωβίνους και κατ΄εντολή αυτών έκανε έναν πανευρωπαϊκό πόλεμο. Ο Χίτλερ τον έκανε παγκόσμιο.

Οι ιστορικές αποδείξεις είναι πάρα πολύ χρήσιμες για να καταλάβουμε με τι ανθρωπόμορφα τέρατα έχουμε να κάνουμε. Όμως σημασία έχει τι γίνεται τώρα. Υπάρχουν μόνο δύο εναλλακτικές, συμβιβασμός με τα τέρατα ή εξόντωση των τεράτων. Δεν είναι καθόλου παράλογοι αυτοί που πιστεύουν πως είναι προτιμότερο να περάσει ο κόσμος για ένα διάστημα δύσκολα, προκειμένου να εξοντωθούν τα τέρατα και να μην αποτελούν πλέον απειλή για την ανθρωπότητα.

Βέβαια και οι άλλοι που προτιμούν τον συμβιβασμό, προκειμένου να γλυτώσει η υφήλιος από μια δύσκολη περίοδο, έχουν αρκετά επιχειρήματα. Δεν είναι ξεκάθαρο τι από τα δύο είναι καλύτερο, συμβιβασμός με τα τέρατα ή εξόντωση τους. Στην Αντί - ΝΤΠ υπάρχουν αυτοί που προτιμούν τον συμβιβασμό και άλλοι που προτιμούν την σύγκρουση για την επικράτηση επί των τεράτων.

Ενδεχομένως τα τέρατα να δώσουν την απάντηση στο δίλημμα. Αν δεν συμβιβαστούν τα τέρατα δεν θα υπάρχει δίλημμα. Θα είναι μονόδρομος η επικράτηση επί των τεράτων, με κάθε μέσο, πάση θυσία. Αυτό που δεν δέχεται κανείς στην Αντί - ΝΤΠ και που δεν μπορεί να δεχθεί κανένας λογικός και φυσιολογικός άνθρωπος είναι να αφήσουν τα τέρατα να επικρατήσουν.

Υπάρχει και μία άλλη παράμετρος που έχει αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα. Όλη αυτή η ανωμαλία, η συνωμοσία, η παράνοια, είναι δυτικοευρωπαϊκής προέλευσης. Ας την περιορίσουμε στην Δυτική Ευρώπη και ας τα βρουν μεταξύ τους. Δεν είναι όλοι στην Δυτική Ευρώπη τέρατα αλλά έχουν επικρατήσει τα τέρατα. Είναι δικό τους πρόβλημα, κάτι που δημιούργησαν οι Δυτικοευρωπαίοι και θα πρέπει αυτοί να το αντιμετωπίσουν.

Οι Ναΐτες, οι Τεύτονες, οι Οσπιτάλιοι, οι Ιακωβίνοι, ο Ναπολέων, οι Ναζί, ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι έχουν συγκεκριμένο γεωγραφικό προσδιορισμό, την Δυτική Ευρώπη. Δεν αφορούν την Ανατολική Ευρώπη, την Βόρεια Αμερική και άλλες περιοχές του κόσμου. Αυτό κάνει η συμβιβαστική λύση της Αντί - ΝΤΠ. Αφήνει τους Δυτικοευρωπαίους να λύσουν τα προβλήματα τους μόνοι τους και περιορίζει το πρόβλημα εκεί από όπου προήλθε, στην Δυτική Ευρώπη.

Αναστάσιος

Scroll to Top