Μας ρίχνουν οι Δυτικοευρωπαίοι

Μας ρίχνουν οι Δυτικοευρωπαίοι

Στην Κατοχή, οι προδότες έλεγαν πως οι κατακτητές είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό μας. Πάλι οι προδότες λένε πως η ευρωπαϊκή πορεία είναι για το καλό της χώρας ενώ στην πραγματικότητα είναι η καταστροφή της. Οι ευρωπαϊστές είναι μαριονέτες των Δυτικοευρωπαίων. Τους έχουν εξαγοράσει με διάφορους τρόπους ώστε να υποστηρίζουν τα συμφέροντα τους σε βάρος των συμφερόντων της χώρας. Εξηγήθηκε πως οι Δυτικοευρωπαίοι ψευτοεταίροι μας πιάνουν τον πωπό (κ#λο) δύο φορές για να αγοράσουμε ένα ψυγείο made in China.

Όπως κινούμαστε από την Άπω Ανατολή προς τα Δυτικά, περνάμε από Δυτική Ασία και Ανατολική Ευρώπη, για να φθάσουμε στην Δυτική Ευρώπη. Για να πάει ένας άνθρωπος ή ένα προϊόν στην Δυτική Ευρώπη από την Κίνα, πρέπει πρώτα να περάσει από την Ανατολική Ευρώπη. Σίγουρα συμβαίνει όταν η μεταφορά γίνεται οδικώς ή σιδηροδρομικώς. Στην περίπτωση της μεταφοράς δια θαλάσσης, εξαρτάται από το ποιο λιμάνι θα πιάσει το πλοίο.

Αν γίνεται αεροπορικώς, πάλι θα περάσει πάνω από την Ανατολική Ευρώπη αλλά ίσως να μην χρειαστεί να σταματήσει. Επομένως κανονικά θα έπρεπε οι Ανατολικοευρωπαίοι να κάνουν τους μεσάζοντες στους Δυτικοευρωπαίους, στα κινέζικα προϊόντα. Μάλιστα ειδικά στην Ελλάδα, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας δηλαδή του Πειραιά, το διαχειρίζεται κινεζική κρατική εταιρεία.

Λόγω γεωγραφικής θέσης, θα έπρεπε να κάνουν οι Ανατολικοευρωπαίοι τους μεσάζοντες στους Δυτικοευρωπαίους, για προϊόντα που παράγονται ανατολικότερα της Ανατολικής Ευρώπης. Συμβαίνει το αντίστροφο. Διότι δεν είναι μόνο στην Ελλάδα που κυβερνούν προδότες. Οι Δυτικοευρωπαίοι έχουν στήσει κυβερνήσεις ανδρείκελα σε πολλές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, για να υπηρετούν τα συμφέροντα τους, σε βάρος των συμφερόντων των χωρών τους.

Για να πάρουμε ένα ψυγείο made in China, οι ψευτοεταίροι Δυτικοευρωπαίοι, μας πιάνουν τον πωπό (κ#λο) δύο φορές. Αυτό μόνο είναι ένα παράδειγμα. Μας πιάνουν τον πωπό (κ#λο) με κάθε δυνατό τρόπο. Ένας τομέας που η Ελλάδα βρίσκεται στις δέκα πρώτες θέσεις παγκόσμια είναι η παραγωγή ελαιόλαδου. Είναι από τους ελάχιστους, ίσως ο μοναδικός.

Η Ισπανία παράγει υπέρ-πενταπλάσιο λάδι και η Ιταλία σχεδόν διπλάσιο. Αυτές οι χώρες όμως παράγουν και πολλά άλλα προϊόντα. Οι Ιταλοί που δεν είναι una faccia una razza με τους Έλληνες, μας πιάνουν τον πωπό (κ#λο) στην παραγωγή λαδιού. Κάνουν τον νταβατζή, εμπορεύονται το ελληνικό λάδι και κερδίζουν από το λάδι μας αντί να κερδίζουμε εμείς. Τόσο άχρηστοι είμαστε που δεν μπορούμε να εμπορευθούμε το λάδι μας;

Εμείς ως λαός δεν είμαστε άχρηστοι. Άχρηστοι και προδότες είναι αυτοί που μας κυβερνούν, οι μαριονέτες των Δυτικοευρωπαίων. Τους έχουν τοποθετήσει για να υπηρετούν τα συμφέροντα τους, σε βάρος των συμφερόντων της χώρας και των κατοίκων της. Μας κατέστρεψαν τις ζωές για να υπακούσουν πιστά τα αφεντικά τους. Είναι οι ίδιες οικογένειες και τα ίδια κέντρα που συνεργάστηκαν με τους κατακτητές στην Κατοχή.

Μάλλον είμαστε στην δεκάδα παγκόσμια και στον τουρισμό. Το 2021, στις δέκα πρώτες θέσεις σε αριθμό αφίξεων τουριστών, σε εκατομμύρια ήταν: Γαλλία 48,4  Μεξικό 31,9  Ισπανία 31,2  Τουρκία 29,9  Ιταλία 26,9  ΗΠΑ 22,1  Ελλάδα 14,7  Αυστρία 12,7  Γερμανία 11,7  Βρετανία 6,3. Βέβαια αυτά αλλάζουν από χρόνο σε χρόνο και μπορεί να μπουν στην δεκάδα άλλες χώρες που βρίσκονται λίγο χαμηλότερα στην λίστα.

Μας έχουν περιορίσει οι Δυτικοευρωπαίοι ψευτοεταίροι σε τομείς χαμηλής παραγωγικότητας όπως είναι ο τουρισμός και η γεωργία. Και τι βλέπουμε; H Γαλλία έχει υπέρ-τριπλάσιο τουρισμό, η Ισπανία υπέρ-διπλάσιο και η Ιταλία πλησιάζει το διπλάσιο. Βέβαια έχουν και μεγαλύτερο πληθυσμό και μεγαλύτερη έκταση. Η Γαλλία έχει και υπέρ-τριπλάσιο τουρισμό, η πρώτη χώρα παγκόσμια και παράγει πολλά προϊόντα.

Έχει σημαντική βιομηχανία με μεγάλη γκάμα προϊόντων. Παράγει Rafale, αυτοκίνητα, ρούχα, αρώματα, Belharra και πολλά άλλα. Τα πουλάνε στα κορόιδα τους Έλληνες για να πλουτίζουν αυτοί και εμείς να φτωχαίνουμε. Δεν είναι Ελλάς-Γαλλία-συμμαχία αλλά Ελλάς-Γαλλία-προδοσία. Ξυπνήστε ζώα! Μας ρίχνουν πολύ άσχημα οι Δυτικοευρωπαίοι ψευτοεταίροι και οι εγχώριες μαριονέτες τους μας λένε πως ωφελούμαστε. Όπως ακριβώς συνέβαινε στην Κατοχή με τους δωσίλογους συνεργάτες των κατακτητών.

Με όλα αυτά τα δυτικοευρωπαϊκά πολυκαταστήματα, Praktiker, Lidl, Leroy Merlin, IKEA, AB (βελγική εταιρεία) κλπ πλουτίζουν σε βάρος μας. Αυτοί γίνονται πιο πλούσιοι και εμείς πιο φτωχοί. Και δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά αλλά περιλαμβάνει όλες τις δυτικοευρωπαϊκές εταιρείες και όλα τα δυτικοευρωπαϊκά προϊόντα. Δεν θα το λέγαμε πως μας ρίχνουν πολύ άσχημα, αν συνέβαινε και το αντίστροφο.

Αν δηλαδή υπήρχαν σε αντίστοιχο βαθμό ελληνικές εταιρείες και ελληνικά προϊόντα σε δυτικοευρωπαϊκές χώρες. Όμως είναι έτσι δομημένη η καταραμένη ΕΕ ώστε να είναι υπερβολικά δυσανάλογο. Έτσι αυτοί γίνονται πιο πλούσιοι και εμείς πιο φτωχοί. Να το πω αλλιώς, αν στην θέση όσων προανέφερα ήταν ελληνικές εταιρείες, θα είμαστε πιο πλούσιοι.

Τι λέμε πως πρέπει να συμβεί; Ο τουρισμός και η γεωργία θα συνεχίσουν να είναι είναι σημαντικοί κλάδοι της οικονομίας αλλά δεν θα είναι οι σημαντικότεροι. Στις τρεις πρώτες θέσεις και ίσως και στις πέντε πρώτες, θα είναι κλάδοι ψηλής παραγωγικότητας. Αυτό θα συμβεί με την συμμετοχή στην Ανατολική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία* διότι σε αυτή την καταραμένη ΕΕ είναι αδύνατο να γίνει.

Στο σχέδιο της Κοινοπολιτείας της Ανατολικής Ευρώπης, στον βαθμό που είναι εφικτό, οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης θα εμπορεύονται προϊόντα που παράγονται στην Ασία και θα τα προωθούν στην Δυτική Ευρώπη. Δεν είναι μόνο η Κίνα. Είναι επίσης Ινδονησία, άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, ακόμη και η γειτονική Τουρκία που οι Δυτικοευρωπαίοι ψευτοεταίροι κάνουν τους μεσάζοντες.

Αυτό είναι συμπληρωματικό στην πρόβλεψη που υπάρχει για πηγές ενέργειας σε προνομιακές τιμές. Στην Ανατολική Ευρώπη, οι χώρες δεν εκμεταλλεύονται την γεωγραφική τους θέση επειδή σε πολλές από αυτές κυβερνούν μαριονέτες των Δυτικοευρωπαίων. Η Ανατολική Ευρώπη, είναι πιο κοντά γεωγραφικά σε πολλές χώρες της Ανατολικής Ασίας όπου πλέον παράγονται πολλά από τα προϊόντα της παγκόσμιας κατανάλωσης, με πρώτη την Κίνα.

Επίσης είναι πιο κοντά σε χώρες που διαθέτουν πηγές ενέργειας. Μάλιστα κάποιες χώρες θα βρίσκονται εντός της Κοινοπολιτείας της Ανατολικής Ευρώπης. Αν δεν συμμετέχει η Τουρκία στο γκρουπ, τότε θα συμμετέχουν οι χώρες της Κασπίας που διαθέτουν πηγές ενέργειας. Είναι βέβαιη η συμμετοχή της Ρωσίας που είναι η πραγματική ατμομηχανή της Ευρώπης.

Είναι η μεγαλύτερη οικονομία σε ισοτιμία αγοραστικής δύναμης (GDP ppp) και όχι η Γερμανία όπως μας κοροϊδεύουν τόσες δεκαετίες οι μαριονέτες των Δυτικοευρωπαίων. Η Ρωσία διαθέτει πηγές ενέργειας και πρώτες ύλες και έχει καλές σχέσεις με άλλες χώρες που επίσης διαθέτουν. Η συμμετοχή της φέρνει τις χώρες της Άπω Ανατολής πολύ πιο κοντά στην Ανατολική Ευρώπη καθώς εκτείνεται μέχρι τον Ειρηνικό ωκεανό.

Δημήτριος

*   Έτοιμο το σχέδιο   Έτοιμη η συμβιβαστική λύση   Έτοιμη η Ανατολική ΕΚ   Λεπτομερές κρυφό σχέδιο   Άμεσα εφαρμόσιμο μοντέλο   Απλό αποκεντρωμένο μοντέλο   Λιτό μοντέλο με Διαδίκτυο   Πότε θα περάσουμε την Γαλλία;   Ποιοι θα πάρουν το χρυσό;  Για το αργυρό τουλάχιστον   Ρεαλιστικός στόχος   Εγγυημένη επιτυχία   Να ξεπεράσουμε την Γαλλία

Scroll to Top