Διάσπαση ή διάλυση ΕΕ

Διάσπαση ή διάλυση ΕΕ

Δεν εξαρτάται από την Ελλάδα, αν θα επικρατήσει η συμβιβαστική λύση της Αντί - ΝΤΠ και αν δημιουργηθεί η Ανατολική ΕΚ (Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία). Αν δεν συμβεί, αν δεν επέλθει συμβιβασμός, θα ξεκινήσει ολικός πόλεμος στη ΝΤΠ. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ενδεχόμενο να έρθει το τέλος του κόσμου. Αυτά όμως θα γίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στην Ελλάδα θα επανέλθει δριμύτερο το Grexit. Αν δεν βρεθεί συμβιβαστική λύση μεταξύ ΝΤΠ και Αντί - ΝΤΠ, στα πλαίσια του ολικού πολέμου, το Brexit θα παραμείνει, θα επανέλθει το Grexit, και θα ακολουθήσουν και άλλα Exits (έξοδοι) χωρών από την ΕΕ. Μπορεί να γίνει διάσπαση της ΕΕ, σε Δυτική και Ανατολική ακόμη κι αν έχουν προστεθεί κι άλλες χώρες στην ΕΕ.

Επιπλέον η Ανατολική ΕΚ μπορεί να δημιουργηθεί σε πρώτη φάση από πολύ λιγότερες χώρες από αυτές που προβλέπονται στο λεπτομερές σχέδιο. Δηλαδή θα αποσχιστούν λιγότερες από δεκατρείς (ή δώδεκα) για να ενωθούν με λιγότερες από δεκατρείς που είναι εκτός ΕΕ. Όμως αν η Αντί - ΝΤΠ δεν βλέπει εύκολη την διάσπαση, θα εφαρμόσει σχέδιο διάλυσης, με έξοδο διαφόρων χωρών.

Αν διαφαίνεται δύσκολη η διάσπαση, θα γίνει διάλυση, στα πλαίσια του ολικού πολέμου κατά της ΝΤΠ. Επομένως ναι μεν μπορεί να γίνει διάσπαση ακόμη κι αν έχουν προστεθεί και άλλες χώρες στην ΕΕ αλλά αν έχει προχωρήσει η διάλυση αρκετά δεν θα γίνεται πλέον η διάσπαση. Η συμβιβαστική λύση της Αντί - ΝΤΠ είναι μόνο για την περίπτωση του συμβιβασμού.

Μετά την οριστική και σαρωτική ήττα της ΝΤΠ που θα ακολουθήσει τον ολικό πόλεμο, η Αντί - ΝΤΠ θα αποφασίσει μονομερώς ποιο θα είναι το παγκόσμια σκηνικό και πιθανότατα δεν θα είναι η συμβιβαστική λύση που προτείνεται. Μετά την ήττα των Νεοταξιτών, θα μπουν στην φυλακή και θα κατασχεθεί η περιουσία τους για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος των λαών τους και κατά της ανθρωπότητας.

Όλοι όσοι ενεργούν σε βάρος των συμφερόντων της χώρας, θα τελειώσουν πολιτικά. Κι αν μπορούσε να τελειώσει ο Μητσοτάκης ανά πάσα στιγμή, γιατί δεν συνέβη μέχρι τώρα; Για να έρθει ποιός; Ο Τσίπρας που είχε προσκυνήσει επίσης την ΝΤΠ; Αν ο Μητσοτάκης δεν συμμορφωθεί προς τις υποδείξεις της Αντί - ΝΤΠ, θα τελειώσει πολιτικά αλλά θα αντικατασταθεί από κάποιον της Αντί - ΝΤΠ.

Εξυφαίνεται από την ΝΤΠ ένα σατανικό σχέδιο εξαπάτησης Τουρκίας και Ρωσίας. Σύμφωνα με το σατανικό νεοταξικό σχέδιο, στην μεν Τουρκία θα δώσουν ένταξη στην ΕΕ μαζί με το Ισραήλ. Στην Ρωσία θα προσποιηθούν πως δίνουν την CIS (Commonwealth of Independent States). Δηλαδή εκτός από την Ουκρανία, θα είναι και η Μολδαβία εκτός ΕΕ.

Αυτό όμως θα γίνει στα ψέματα, προσωρινά για να εξαπατήσουν την Ρωσία. Πριν γίνουν κάποιες αποχωρήσεις, η CIS περιλάμβανε τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, εκτός από τις Βαλτικές χώρες. Θα προσποιηθούν λοιπόν στη ΝΤΠ πως το κάνουν αλλά αργότερα θα την φέρουν στην Ρωσία και θα πάρουν πάλι όσες περισσότερες μπορούν από τις χώρες της CIS (Κοινοπολιτείας των Ανεξάρτητων Kρατών).

Στον Ερντογάν θα την φέρουν διότι έτσι είναι οι Νεοταξίτες, μεγάλα λαμόγια. Αυτούς που τους πάνε κόντρα, προσπαθούν να τους πάρουν με το μέρος τους αλλά μετά τους την φέρνουν. Ο Ερντογάν τους πήγε κόντρα στην διένεξη Ρωσίας - Ουκρανίας. Η ΝΤΠ θέλει πιστά σκυλιά, υπηρέτες στου σχεδίου τους όπως ο Μητσοτάκης, ο Μακρόν, ο Σολτς κλπ.

Την έφεραν ήδη στον Τσίπρα και στον Τζόνσον. Ο Τσίπρας αρχικά τους πήγε κόντρα διότι η ΝΤΠ ήταν πίσω από το Μνημόνια. Μετά ο Τσίπρας τους προσκύνησε αλλά του την έφεραν. Το ίδιο έκαναν στον Τζόνσον που πήγε κόντρα στη ΝΤΠ στο θέμα του Brexit. Τον πήραν με το μέρος τους, εναντίον της Ρωσίας, μαζί με τη ΝΤΠ αλλά μετά τον έφαγαν καθώς δεν είχε στήριξη πλέον από την Αντί - ΝΤΠ.

Η ΝΤΠ προσπαθεί να διασπάσει την Αντί - ΝΤΠ. Αν είναι τόσο ανόητοι στην Αντί - ΝΤΠ θα το καταφέρουν. Πιστεύω πως η Αντί - ΝΤΠ δεν πρέπει να δεχτεί τίποτα λιγότερο από την συμβιβαστική λύση. Ότι συμβεί τώρα, θα υπάρχει για πολλές δεκαετίες και μάλλον αιώνια. Δεν πρέπει να το δουν στενά και βραχυχρόνια, να χαζοβολευτούν προσωρινά με αυτά που θα τους δώσει η ΝΤΠ, προσπαθώντας να τους εξαπατήσει.

Μάλιστα κάποιοι στη ΝΤΠ συζητούν ακόμη και για ένταξη της Ρωσίας στην ΕΕ. Σίγουρα θα είναι καλύτερα αν είναι και η Ρωσία στην ΕΕ. Όμως και πάλι δεν θα είναι καλά. Δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα πως θα ξεπεράσει την Γαλλία σε μια εικοσαετία και θα φθάσει την Γερμανία σε περίπου μια εικοσιπενταετία. Ισχύει επίσης για την Τουρκία και την Ρωσία.

Οι δύο χώρες που βρίσκονται πιο κοντά στην Ελλάδα από άποψη οικονομικού επιπέδου είναι η Ρωσία και η Τουρκία, η πρώτη ελάχιστα παρακάτω και η δεύτερη ελάχιστα παραπάνω. Όπως η Ελλάδα, έτσι η Τουρκία και η Ρωσία θα περάσουν την Γαλλία σε περίπου μια εικοσαετία και θα φθάσουν την Γερμανία σε περίπου μια εικοσιπενταετία. Βέβαια αυτό δεν θα συμβεί ούτε σε χίλια χρόνια αν είναι στο ίδιο γκρουπ με τις χώρες της Δυτικής.

Όλες οι χώρες που περιλαμβάνονται στο γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως τις συμφέρει πολύ περισσότερο να δημιουργήσουν ένα ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ γκρουπ και στην συνέχεια να κάνουν διάφορες συμφωνίες με το γκρουπ της Δυτικής Ευρώπης. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να πιάσουν οικονομικά την Δυτική Ευρώπη σε είκοσι πέντε με τριάντα χρόνια από την εφαρμογή του σχεδίου. Αν είναι στο ίδιο γκρουπ δεν θα συμβεί ούτε σε χίλια χρόνια.

Η ειρωνεία για τους Νεοταξίτες είναι πως η πιθανή ένταξη στην ΕΕ χωρών όπως η Τουρκία και το Ισραήλ, θα διευκολύνει την αποχώρηση χωρών της Δυτικής Ευρώπης δηλαδή την διάσπαση της ΕΕ. Αν η ΝΤΠ κατορθώσει να κοροϊδέψει τον Ερντογάν και την Τουρκία, μπορεί να δούμε την Τουρκία εντός της ΕΕ και εκτός χώρες που ήταν από τα πρώτα μέλη της ΕΟΚ όπως η Βρετανία, η Ελλάδα και διάφορες άλλες χώρες.

Παύλος

Scroll to Top