Το ποτάμι δεν γυρίζει

Το ποτάμι δεν γυρίζει

Το σχέδιο της ΝΤΠ είναι ένα πακέτο. Η συμβιβαστική λύση που προτείνεται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων από την Αντί-ΝΤΠ είναι επίσης ένα πακέτο. Για να αντιληφθούν οι ίδιοι οι Νεοταξίτες όπως και όλοι οι άλλοι, πόσο καλή είναι η συμβιβαστική λύση, θα πρέπει να την συγκρίνουν με το τι θα συμβεί, αν δεν δεχτούν την συμβιβαστική λύση. Να πάρουμε ένα παράδειγμα.

Είναι ένας κακοποιός που έχει βγάλει πολλά λεφτά με παράνομους τρόπους. Τα προϊόντα του εγκλήματος θα κατασχεθούν και θα εκτίσει μεγάλη ποινή για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει. Όταν βγει από την φυλακή δεν θα έχει τίποτα. Ας πούμε πως υπάρχει κάποιος που του κάνει την εξής πρόταση: «δεν θα μπεις στην φυλακή, κράτησε τα μισά λεφτά αλλά σταμάτησε αυτό που κάνεις».

Είναι μια πολύ συμφέρουσα πρόταση. Τέτοιες προτάσεις δεν γίνονται επίσημα. Μπορεί να γίνονται παρασκηνιακά. Η μόνη πρόταση που μπορεί να γίνει σε έναν κακοποιό είναι μείωση της ποινής εάν συνεργαστεί και πει όλη την αλήθεια. Υποθετικό είναι το παράδειγμα για να φανεί πόσο καλή είναι η πρόταση που κάνει η Αντί - ΝΤΠ στη ΝΤΠ, σε σχέση με αυτό που θα συμβεί αν δεν δεχτούν την πρόταση.

Στο κέντρο του σχεδίου ΝΤΠ είναι η δημιουργία τεσσάρων ηπειρωτικών ενώσεων (Ευρωπαϊκής, Αμερικανικής, Ασιατικής, Αφρικανικής), κάτω από μια Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Περιλαμβάνει επίσης πολλά άλλα όπως η δημιουργία μιας ψευτοελίτ, η συσσώρευση πλούτου από την ψευτοελίτ για την απόκτηση οικονομικής δύναμης.

Μέρος της οικονομικής δύναμης μετατρέπεται σε πολιτική και μιντιακή με τον έλεγχο των ΜΜΕ. Για τους ψηφοφόρους δημιουργείται μια εικονική πραγματικότητα, πολύ διαφορετική από την αληθινή. Κάνουν το άσπρο - μαύρο και το μαύρο - άσπρο. Η χειραγώγηση, η εξαπάτηση, η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου είναι στην ημερησία διάταξη.

Το πακέτο που προτείνεται από την Αντί-ΝΤΠ περιλαμβάνει α) μια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση β) να κρατήσουν τα μισά λεφτά γ) να κρατήσουν τις μισές καλές θέσεις. Η εναλλακτική παγκοσμιοποίηση είναι μια συμβιβαστική λύση, περίπου κάτι σαν τα διάφορα σενάρια που εξηγήθηκαν. Σε όλες τις περιπτώσεις Βόρεια και Νότια Αμερική είναι χωριστά όπως και Δυτική με Ανατολική Ευρώπη. Επίσης οι χώρες της Κασπίας είναι με την Ανατολική Ευρώπη και οι Άραβες ένα ξεχωριστό γκρουπ.

Η συσσώρευση πλούτου από τη ΝΤΠ έχει γίνει με λαμογιές, παλιανθρωπιές, παρανομίες. Δεν είναι χρήματα που έβγαλαν με την αξία τους και την προσπάθεια τους. Επίσης η ψευτοελίτ έχει δημιουργηθεί βάσει σχεδίου. Δεν είναι άνθρωποι που έχουν αποκτήσει τις καλές θέσεις επειδή το αξίζουν αλλά επειδή είναι δικοί τους, τους ανέβασαν ως μέρος της συνωμοσίας της ΝΤΠ.

Η Αντί - ΝΤΠ τους δίνει την δυνατότητα να κρατήσουν τα μισά από τα λεφτά που έβγαλαν με παράνομους, ανέντιμους και αθέμιτους τρόπους. Επίσης τους αφήνει να κρατήσουν τις μισές καλές θέσεις, παρόλο που δεν τις αξίζουν. Κατ' επέκταση θα κρατήσουν τα μισά κανάλια και μεγάλα ΜΜΕ όπως και τα μισά κόμματα, κυρίως την κεντροαριστερά.

Αν δεν τα κάνουν αυτά, θα τα χάσουν όλα. Θα μπουν στην φυλακή και θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους. Αφού θα είναι στην φυλακή δεν θα έχουν τις καλές τις θέσεις. Δηλαδή θα χάσουν όλα τα λεφτά και όλες τις καλές τις θέσεις. Όμως αυτά θα γίνουν με ήττα της ΝΤΠ που για να επέλθει, όλοι θα περάσουν δύσκολα. Στο τέλος πάρα πολύ δύσκολα θα περάσουν οι Νεοταξίτες.

Έγινε ερώτηση σχετικά με κάτι που γράφτηκε για το μέλλον του Μητσοτάκη. Γιατί θα βρεθεί σε κάποια χώρα της Νότιας Αμερικής πάμφτωχος να κάνει σκληρές αγροτικές εργασίες; Δεν αφορά μόνο τον Μητσοτάκη αλλά πολλούς Νεοταξίτες. Επειδή οι φυλακές είναι δύσκολο να τους χωρέσουν και δεν πρέπει να πληρώνει ο φορολογούμενος, έχουν κατατεθεί διάφορες προτάσεις.

Μία πρόταση είναι ο εφ' όρου ζωής κατ' οίκον περιορισμός. Άλλη είναι να δουλεύουν στην φυλακή ώστε να πληρώνουν για το κόστος διαμονής τους. Αυτό θα το κάνουν για να μειώσουν την ποινή τους. Μετά την φυλακή, θα αποτελέσουν κοινωνικό πρόβλημα. Θα περιφέρονται στους δρόμους χωρίς να έχουν περιουσία και χωρίς να θέλει κανείς να τους πάρει για δουλειά. Έτσι υπήρξε η πρόταση να μετατραπούν οι φυλακές αργότερα σε ιδρύματα.

Μια άλλη πρόταση είναι να εξοριστούν σε υποανάπτυκτες περιοχές του πλανήτη αφού κατασχεθεί όλη η περιουσία τους και εκτίσουν κάποια ποινή. Έτσι γράφτηκε πως ο Μητσοτάκης θα βρεθεί σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή της Νότιας Αμερικής, να κάνει σκληρές αγροτικές εργασίες, για ένα πιάτο φαΐ και μια καλύβα. Κατά την άποψη μου και νομίζω κατά την άποψη των περισσότερων ανθρώπων, αυτό είναι σκληρό για κάποιον καλομαθημένο αλλά καλύτερο από φυλακή.

Πιστεύω πως οι περισσότεροι άνθρωποι θα προτιμούσαν να μένουν σε μια καλύβα και να είναι ελεύθεροι, παρά να είναι στην φυλακή. Βέβαια τελείως ελεύθεροι δεν θα είναι. Θα έχουν κάποια επιτήρηση, απλά για να μην το σκάσουν. Άλλη παρεμφερής πρόταση είναι πάλι εξορία. Αντί να τους διασκορπίσουν σε όλο τον κόσμο, θα τους συγκεντρώσουν σε μια υποανάπτυκτη περιοχή της Αφρικής. Παραπλήσια επίσης είναι και η δημιουργία Νέας Αρκαδίας στην Αφρική δηλαδή να τους δημιουργήσουν μια χώρα και ας κάνουν εκεί μέσα ό,τι θέλουν.

Όσο λειτουργούσαν στα μουλαχτά οι Νεοταξίτες, είχαν την ασφάλεια της μυστικότητας. Όμως ήταν αναπόφευκτο να αποκαλυφθούν, ποιοι είναι, ποιοι αποτελούν την συμμαχία, τι κάνουν, τι σχεδιάζουν, ποιος είναι ο σκοπός τους. Πλέον είναι πάρα πολύ ευάλωτοι. Θα κτυπηθεί ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός, οι ΣΟΕ και όλοι όσοι συμμετέχουν στην συμμαχία της ΝΤΠ.

Ας πάρουν την συμβιβαστική πρόταση όσο είναι καιρός. Διότι μετά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Αν γίνουν κάποια πράγματα, μπορεί να είναι δύσκολο να ξεγίνουν μετά. Αν κάποιοι άνθρωποι έχουν φύγει από την ζωή, από όποια πλευρά και να είναι, δεν ξαναγυρίζουν πίσω. Αν μπουν και καταλάβουν το Ισραήλ, άντε μετά να τους πει κανείς να φύγουν. Και να τους το πουν δεν θα φύγουν. Αυτό μόνο είναι ένα παράδειγμα.

Αθανάσιος

Scroll to Top