Σκέτη τρέλα ΕΕ-ευρώ

Σκέτη τρέλα ΕΕ-ευρώ

Φανταστείτε κάποιους που πηδάνε από ένα γκρεμό και περιμένουν να πετάξουν. Κουνάνε τα χέρια τους αλλά δεν πετάνε. Όχι μόνο γκρεμοτσακίζονται αλλά επίσης συμπεραίνουμε πως είναι πολύ βλαμμένοι. Αυτό ήταν η ευρωπαϊκή πορεία για την Ελλάδα. Πηδήξαμε από ένα γκρεμό, περιμένοντας να πετάξουμε αλλά γκρεμοτσακιστήκαμε. Η συμμετοχή της Ελλάδας στην ΕΕ ήταν σκέτη τρέλα.

Και η συμμετοχή στην Ευρωζώνη ήταν τρέλα στην τρέλα δηλαδή διπλή τρέλα. Αν είχε μια μικρή ελπίδα η Ελλάδα να ανταγωνιστεί τις πιο πλούσιες και πιο παραγωγικές χώρες της Δυτικής Ευρώπης, με το ευρώ την έχασε και δεν είχε πλέον καμία ελπίδα. Η προπαγάνδα της ΕΕ - ΝΤΠ κάνει το μαύρο - άσπρο και το ψέμα - αλήθεια. Η πραγματικότητα είναι αντίθετη από αυτή που παρουσιάζουν οι ευρωπαϊστές Νεοταξίτες. Οι περισσότεροι είναι πουλημένοι και μαριονέτες των Δυτικοευρωπαίων ή ηλίθιοι και άσχετοι.

Άγνοια όμως δεν δικαιολογείται για αυτούς που θέλουν να εκπροσωπούν τους πολίτες και να κυβερνούν την χώρα ή αυτούς που θέλουν να ενημερώνουν τους πολίτες δηλαδή το Νεοταξικό πολιτικό και μιντιακό σύστημα. Πρέπει όλοι οι πολιτικοί και όλοι οι δημοσιογράφοι να έχουν τελειώσει οικονομική σχολή; Όχι αλλά οφείλουν να ενημερωθούν σωστά από οικονομολόγους σε σημαντικά οικονομικά θέματα. Πως η συμμετοχή στην ΕΕ είναι σκέτη τρέλα και η συμμετοχή στο ευρώ διπλή τρέλα, είναι ένα σημαντικό οικονομικό θέμα.

Δεν είναι πραγματική ελίτ αλλά ψευτοελίτ που έχει ανέβει συνωμοτικά, εκτοπίζοντας την πραγματική ελίτ. Η πραγματική ελίτ έχει συνταχθεί με την Αντί-ΝΤΠ. Η πραγματική ελίτ περιμένει να πάρει τις θέσεις που τους έχουν κλέψει συνωμοτικά οι Νεοταξίτες, στο πολιτικό, μιντιακό και επιχειρηματικό σκηνικό. Η πραγματική ελίτ περιμένει να κυβερνήσει σωστά την χώρα, να ενημερώσει σωστά τον ελληνικό λαό και να συμβάλει στην ταχύτατη οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Προς το παρόν, η πραγματική ελίτ, ενημερώνει τον ελληνικό λαό από ιστότοπους όπως αυτός που βρίσκεστε. Επίσης εξηγεί τι θα συμβεί, όταν θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας. Θα εφαρμόσει το λεπτομερές σχέδιο της Ανατολικής Ευρωπαϊκής Κοινοπολιτείας. Είναι σκέτη τρέλα η συμμετοχή στην ΕΕ αλλά συμφέρουσα η συμμετοχή στην Ανατολική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία;

Πρέπει να ξεχωρίσουμε τρία διαφορετικά πράγματα. Το ένα είναι το μοντέλο1 του γκρουπ χωρών. Το δεύτερο είναι η χώρα που συμμετέχει και το τρίτο οι υπόλοιπες χώρες που συμμετέχουν. Ένα γκρουπ χωρών μπορεί να έχει πολλά διαφορετικά μοντέλα. Η ΕΕ είναι το γκρουπ που ξέρουμε αλλά δεν σημαίνει πως το μοντέλο που ακολουθήθηκε είναι το σωστό. Είναι εξαιρετικά ελαττωματικό. 

Ας εξετάσουμε την ΕΕ. Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι το οικονομικό επίπεδο της χώρας. Με το μοντέλο που έχει η ΕΕ, είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΑ να συμμετέχουν χώρες που βρίσκονται σε αρκετά ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Διότι το χαμηλότερο οικονομικό επίπεδο υποδηλώνει ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ και ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ2.

Χώρες με χαμηλότερη παραγωγικότητα, δεν μπορούν να ανταγωνιστούν χώρες με ψηλότερη παραγωγικότητα. Είναι τελείως διαφορετικό να συμμετέχει η Ελλάδα στην ΕΕ, από το να συμμετέχει μια χώρα με ψηλό οικονομικό επίπεδο όπως πχ η Δανία. Για την Ελλάδα είναι σκέτη τρέλα, με το συγκεκριμένο μοντέλο της ΕΕ. Δεν είναι μόνο σκέτη τρέλα για την Ελλάδα αλλά και για όλες τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

Διότι όλες οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης βρίσκονται αρκετά χαμηλότερα ως προς το οικονομικό επίπεδο, σε σχέση με τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης και επομένως έχουν χαμηλότερη παραγωγικότητα και ανταγωνιστικότητα. Η οικονομική σύγκλιση των χωρών είναι μια μεγάλη απάτη της ΕΕ - ΝΤΠ. Στην πραγματικότητα, χώρες που βρίσκονται χαμηλότερα σε οικονομικό επίπεδο, ζημιώνονται με την συμμετοχή τους στην ΕΕ και ακόμη περισσότερο με την συμμετοχή τους στην Ευρωζώνη.

Θα ήταν καλύτερα να έμεναν εκτός ΕΕ και ακόμη καλύτερα να δημιουργήσουν ένα δικό τους γκρουπ. Η συμμετοχή σε ένα γκρουπ χωρών μπορεί να είναι ωφέλιμη, αδιάφορη, επιζήμια ή καταστροφική. Εξαρτάται από τρεις παράγοντες : 1) ποιο είναι το μοντέλο του γκρουπ 2) ποια είναι η χώρα που συμμετέχει 3) ποιες είναι οι άλλες χώρες που συμμετέχουν.

Αυτό που πρέπει να γίνει αντιληπτό, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ανατολική Ευρώπη είναι πως η συμμετοχή στην ΕΕ αποτελεί σκέτη τρέλα, καθαρή οικονομική αυτοκτονία. Δεν είναι όλες οι χώρες το ίδιο. Μπορεί για την Δανία η συμμετοχή να μην είναι καταστροφή. Δεν αποκλείεται να είναι επωφελής. Δεν το ξέρω αν είναι συμφέρουσα αλλά δεν το αποκλείω. Για τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης είναι ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΖΗΜΙΑ.

Η συμβιβαστική λύση της Αντί-ΝΤΠ είναι ένα σχέδιο που έχει φτιαχτεί από την πραγματική ελίτ. Η πραγματική ελίτ είναι ανώτερη από την Νεοταξική ψευτοελίτ που έχει ανέβει συνωμοτικά, εκτοπίζοντας την πραγματική ελίτ. Επειδή η πραγματική ελίτ είναι ανώτερη από την Νεοταξική ψευτολίτ, αντιλαμβάνεται πως το μοντέλο του γκρουπ, θα εξαρτηθεί από τις χώρες που συμμετέχουν.

Η Νεοταξική ψευτοελίτ έχει δημιουργήσει το μοντέλο της ΕΕ, αυτό που θα διατηρηθεί στην Δυτική ΕΕ. Το μοντέλο της Ανατολικής Ευρώπης έχει φτιαχτεί από την πραγματική ελίτ. Είναι το καλύτερο για τις ιδιαίτερες συνθήκες του γκρουπ. Πέρα από αυτό, υπάρχει δυνατότητα να γίνουν τροποποιήσεις από τα όργανα για περαιτέρω βελτιώσεις. Αυτές θα γίνονται συνεχώς.

Το μοντέλο που προβλέπεται στο σχέδιο είναι μια καλή βάση, μια αρχή πάνω στην οποία θα γίνουν βελτιώσεις και διορθώσεις ώστε να γίνει ακόμη καλύτερο. Σίγουρα θα διαπιστωθούν κάποια αδύναμα σημεία στην πράξη που θα διορθωθούν από τα αρμόδια όργανα. Αυτό που επείγει είναι η δημιουργία του γκρουπ ώστε σύντομα να ξεκινήσει η εφαρμογή του σχεδίου. Μόνο έτσι θα φθάσει η Ανατολική Ευρώπη το οικονομικό επίπεδο της Δυτικής, σε 25-30 χρόνια. 

Πέτρος

1   Άμεσα εφαρμόσιμο μοντέλο   Απλό αποκεντρωμένο μοντέλο   Λιτό μοντέλο με Διαδίκτυο   Ποιοι θα πάρουν το χρυσό;  Για το αργυρό τουλάχιστον   Ρεαλιστικός στόχος   Να ξεπεράσουμε την Γαλλία

2   Πανεύκολη η ευημερία  Τα μεγαλύτερα κορόιδα   Κορόιδα όλοι οι Ανατολικοευρωπαίοι  Ανταγωνιστικότητα και νόμισμα   Επίπεδο τιμών και ανταγωνιστικότητα   Το έγκλημα της παραγωγικότητας   Παραγωγικότητα για εισόδημα   Πατώσαμε στην παραγωγικότητα   Δημόσιο και παραγωγικότητα   Χειροτέρευση παραγωγικότητας

Scroll to Top