Ανήκουμε στην Ανατολική Ευρώπη

Ανήκουμε στην Ανατολική Ευρώπη

Βγήκε πρόσφατα η θεία Σοφία (Βούλτεψη) σε ένα νεοταξικό κανάλι. Θα είπε πάνω από τριάντα φορές τις λέξεις Ευρώπη και Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν είναι η μόνη που το κάνει. Είναι πολλοί από δαύτους, της Νέας Δημοκρατίας και γενικότερα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Είναι μέθοδος πλύσης εγκεφάλου για τους βλαμμένους. Διότι η πλύση εγκεφάλου πιάνει μόνο στους βλαμμένους. Αυτοί που τους ψηφίζουν είναι οι βολεμένοι και οι βλαμμένοι.

Αυτοί όλοι οι ευρωπαϊστές Νεοταξίτες, θα έπρεπε να έχουν τελειώσει το 2010. Όμως εξακολουθούν να παραμένουν ζωντανοί πολιτικά, με μηχανική υποστήριξη. Τους περιμένουμε να πεθάνουν πολιτικά. Δεν έχουν προσωπική δύναμη αλλά την παίρνουν από τους Νεοταξίτες Δυτικής Ευρώπης και ΗΠΑ που όμως διαρκώς αποδυναμώνονται. Όταν τα αφεντικά τους αποδυναμωθούν αρκετά, θα τραβήξουμε το καλώδιο της μηχανικής υποστήριξης και θα πεθάνουν πολιτικά.

Εκτός από την πλύση εγκεφάλου δημιουργούν εσκεμμένα και σύγχυση. Αν δεν είσαστε βλαμμένοι, μην τους αφήνετε να σας κάνουν πλύση εγκεφάλου και να σας δημιουργούν σύγχυση. Η Ελλάδα δεν είναι Δύση. Τι είναι Δύση; Είναι κάπως ασαφές. Δύση κάποτε ήταν για την Ευρώπη οι ΗΠΑ. Ο όρος Δύση χρησιμοποιούνταν αρκετά στην περίοδο του Ψυχρού Πολέμου .

Έκανε την διάκριση μεταξύ Ανατολικής Ευρώπης που ήταν κομμουνιστική και Δυτικής Ευρώπης που δεν ήταν. Κάποιοι συμπεριελάμβαναν επίσης ΗΠΑ και Καναδά στη Δύση. Το σίγουρο είναι πως η Ανατολική Ευρώπη δεν ήταν ούτε είναι Δύση. Επίσης το σίγουρο είναι πως η Ελλάδα ανήκει στην Ανατολική Ευρώπη από όλες τις απόψεις, γεωγραφικά, ιστορικά, φυλετικά1, πολιτισμικά.

Η Ελλάδα ανήκε στο μη κομμουνιστικό μπλοκ. Σε αυτό αναφερόταν ο ομοφυλόφιλος, προδότης2, Καραμανλής με το «ανήκουμε στη Δύση». Βέβαια ήταν εσκεμμένα λανθασμένο. Ανήκαμε στο μη κομμουνιστικό μπλοκ. Υπήρχαν πολλές άλλες χώρες που ανήκαν στο μη κομμουνιστικό μπλοκ αλλά Δύση δεν ήταν. Παραδείγματα είναι Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Ιαπωνία κλπ. Πλέον δεν υπάρχει κομμουνιστικό μπλοκ στην Ανατολική Ευρώπη.

Οπότε ξεκάθαρα και πέρα από κάθε αμφιβολία, ανήκουμε στην Ανατολική Ευρώπη, όπως τα Βαλκάνια, η Ρωσία και πολλές άλλες χώρες. Η Τουρκία ανήκει στην Ανατολική Ευρώπη; Είναι στο όρια της Ανατολικής Ευρώπης όπως Γεωργία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν. Με κάποια ελαστικότητα, θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στο γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης.

Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία ανήκουν στην Δυτική Ευρώπη που είναι κάτι το διαφορετικό από ΗΠΑ - Καναδά. Έτσι έχουμε τρία ξεχωριστά, διακριτά γκρουπ. Στο γκρουπ ΗΠΑ - Καναδά προστίθεται και το Μεξικό. Παρόλο που υπάρχουν διαφορές με ΗΠΑ - Καναδά, βρίσκονται στην Βόρεια Αμερική και έχουν ήδη δημιουργήσει γκρουπ με την νέα NAFTA (USMCA).

Δηλαδή είναι λάθος η χρήση των λέξεων Δύση και Ευρώπη καθώς είναι αόριστες. Πρέπει να μιλάμε συγκεκριμένα για Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ - Καναδά συν Μεξικό), Δυτική Ευρώπη και Ανατολική Ευρώπη. Μια άλλη προσπάθεια εξαπάτησης είναι η φράση «να γίνουμε Ευρώπη». Είναι εσκεμμένα ασαφές όπως οι όροι Δύση και Ευρώπη.

Δηλαδή θέλουμε να γίνουμε Μολδαβία και Ουκρανία; Και αυτές οι χώρες στην Ευρώπη είναι και συγκαταλέγονται στις πιο φτωχές. Είναι ασαφές το τι περιλαμβάνουν οι λέξεις «Ευρώπη» και «γίνουμε». Μάλλον η λέξη «Ευρώπη» εννοεί την Δυτική Ευρώπη καθώς με την Ανατολική δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά οικονομικού επιπέδου, παρόλο που πολλές χώρες είναι πιο πλούσιες από την Ελλάδα (σε ισοτιμία αγοραστικής δύναμης ppp).

Μήπως εννοεί να γίνουμε Πορτογαλία; Μάλλον όχι διότι ισχύει το ίδιο με την Ανατολική Ευρώπη. Η Πορτογαλία είναι λίγο πιο πάνω από την Ελλάδα, όσον αφορά το οικονομικό επίπεδο αλλά δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Μήπως εννοεί να αποκτήσουμε μεγάλη οικονομία όπως πχ της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Βρετανίας. Αυτό δεν γίνεται διότι το μεγάλο μέγεθος της οικονομίας είναι συνάρτηση του πληθυσμού.

Αν κάτι τέτοιο ήταν το ζητούμενο, θα λέγαμε καλύτερα «να γίνουμε Ρωσία» που είναι πιο κοντά, από όλες τις απόψεις. Διότι η οικονομία (ppp) της Ρωσίας είναι σχεδόν όσο της Γερμανίας και μεγαλύτερη από Γαλλίας και Βρετανίας. Επομένως το πρότυπο μας θα πρέπει να είναι μικρές πλούσιες χώρες. Θα μπορούσαμε να λέμε, «να γίνουμε Κατάρ» καθώς είναι από τις πιο πλούσιες χώρες του κόσμου.

Μόνο που το οικονομικό του επίπεδο στηρίζεται στο πετρέλαιο και δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε αυτό το μοντέλο. Διότι παρόλο που έχουμε πηγές ενέργειας δεν υπάρχουν σε τόσο μεγάλες ποσότητες, όσο στο Κατάρ. Το θέμα είναι πως όταν λέμε να γίνουμε Ευρώπη, εννοούμε να αποκτήσουμε τουλάχιστον το μέσο οικονομικό επίπεδο της Δυτικής Ευρώπης και όχι όλης της Ευρώπης.

Εδώ έχει δημιουργηθεί εσκεμμένα ο εξής νεοταξικός μύθος. Πως κάτι τέτοιο θα συμβεί όταν είμαστε στο ίδιο γκρουπ με την Δυτική Ευρώπη. Στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Η εξήγηση είναι οικονομική και έχει γίνει σε πολλά προηγούμενα άρθρα. Για να πιάσουμε την Δυτική Ευρώπη, πρέπει να έχουμε διαφορετικό γκρουπ, της Ανατολικής Ευρωπαϊκής Κοινοπολιτείας3.

Δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα αλλά για όλες τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Όσο είναι στο ίδιο γκρουπ με την Δυτική Ευρώπη, δεν θα γίνουν ποτέ Δυτική Ευρώπη, όσον αφορά το οικονομικό και τεχνολογικό επίπεδο. Αν δημιουργήσουν ξεχωριστό γκρουπ, τότε θα φθάσουν την Δυτική Ευρώπη σε είκοσι - πέντε με τριάντα χρόνια, σύμφωνα με το λεπτομερές σχέδιο.

Η Ευρώπη έχει τελειώσει ως ενιαίο γκρουπ. Μην τους αφήνετε να σας κοροϊδεύουν και να σας κάνουν πλύση εγκεφάλου. Θα υπάρχουν τρεις ξεχωριστές περιοχές, τρία διαφορετικά γκρουπ, της Βόρειας Αμερικής, της Δυτικής Ευρώπης και της Ανατολικής Ευρώπης. Αναμένεται να συναγωνίζονται για το χρυσό μετάλλιο δηλαδή την περιοχή με την μεγαλύτερη οικονομική και τεχνολογική ανάπτυξη.

Αυτό βέβαια μετά τα τριάντα χρόνια από την εφαρμογή του λεπτομερούς σχεδίου και για κάποιες δεκαετίες. Μετά από έναν αιώνα, μπορεί να έχουν προχωρήσει περισσότερο τεχνολογικά και οικονομικά, άλλες περιοχές (γκρουπ) του πλανήτη. Μπορεί όμως και όχι. Δηλαδή Βόρεια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, να κρατήσουν για το επόμενο αιώνα ή για αιώνες τις τρεις πρώτες θέσεις.

Δεν είμαστε απόγονοι Κελτών, Γερμανών και Ρωμαίων. Ούτε θέλουμε να γίνουμε. Δεν είμαστε απόγονοι Σταυροφόρων και ούτε θέλουμε να γίνουμε. Θέλουμε να κρατήσουμε την ιστορία μας, την φυλετική μας καταγωγή, τον πολιτισμό μας, την κουλτούρα μας αλλά να αναπτυχθούμε τεχνολογικά και οικονομικά. Δεν θέλουμε να γίνουμε Γαλλία αλλά να φθάσουμε και να ξεπεράσουμε την Γαλλία σε οικονομικό και τεχνολογικό επίπεδο. Το σχέδιο είναι έτοιμο.

Από την στιγμή που θα εφαρμοστεί, σε μια εικοσαετία θα έχουμε φθάσει το οικονομικό επίπεδο της Γαλλίας. Εμπόδιο είναι όλοι οι προδότες που έχουν καταστρέψει οικονομικά την χώρα και τις ζωές των κατοίκων της. Υπάρχει καλή κεντροδεξιά και κακή κεντροδεξιά. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους χώρους. Είναι καιρός η καλή κεντροδεξιά να αντικαταστήσει την κακή και να αρχίσει η αντίστροφή πορεία, αντί για πορεία στην καταστροφή και υποδούλωση, πορεία στην ευημερία και ανεξαρτησία. 

Παναγιώτης

DNAϊκός διαχωρισμός Ευρώπης   Φυλές Ευρώπης   Επιμειξία Ανατολικής Ευρώπης   Φύλα Ευρώπης   Μία φάτσα μία ράτσα με Ούγγρους;   Πέντε φυλετικές εκπλήξεις   Φυλετική μείξη Ανατολικοευρωπαίων

2   Το αδελφάτο της Νέας Δημοκρατίας   Gay Party    Εθνάρχης ή προδότης;   Θα τελειώσουν οι προδότες   Βαλλιανάτος για Πρόεδρος ΝΔ   Νεοδημοκρατική κοροϊδία

3   Πλουσιότερη η Ανατολική ΕΚ   Εγγυημένη επιτυχία   Απλό αποκεντρωμένο μοντέλο   Λιτό μοντέλο με Διαδίκτυο   Περιεχόμενο ενημέρωσης

Scroll to Top