Υπόγειος πόλεμος

Υπόγειος πόλεμος

Έχουμε παγκόσμιο πόλεμο που είναι πολύ διαφορετικός από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι μεταξύ ΝΤΠ και Αντί-ΝΤΠ και είναι υπόγειος, δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά. Πρέπει να δει κανείς κάτω από την επιφάνεια. Προς το παρόν δεν είναι πόλεμος μεταξύ χωρών αλλά δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε κάτι τέτοιο. Σε όλες τις χώρες υπάρχουν Νεοταξίτες και Αντινεοταξίτες. Στην Γερμανία, πριν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, υπήρχαν πολλοί ενάντια στους Ναζί αλλά τελικά επικράτησαν οι Ναζί.

Η Αντί - ΝΤΠ ενισχύεται σημαντικά σε όλη την Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Όμως αυτή την στιγμή, σε Γαλλία και Γερμανία είναι στην κυβέρνηση Νεοταξίτες. Στις δύο χώρες είναι πολύ διαφορετικό το σκηνικό. Στην Γαλλία οι Αντινεοταξίτες είναι πλειοψηφία και αναμένεται στο μέλλον να επικρατήσουν ενώ στην Γερμανία η μελλοντική επικράτηση της Αντί - ΝΤΠ θεωρείται δύσκολη.

Στις ΗΠΑ είναι πολύ ρευστά τα πράγματα. Ο Μπάιντεν σαφώς και είναι ΝΤΠ αλλά ίσως πιο ανοιχτός σε μια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση, σε σχέση με τον Μακρόν και τον Σολτς. Ο Τραμπ είναι Αντί - ΝΤΠ αλλά του έχει εξαπολύσει σφοδρή επίθεση η ΝΤΠ για να τον καταστρέψει πολιτικά. Ο δεύτερος επικρατέστερος των Ρεπουμπλικάνων είναι ο Ρον Ντε Σάντις.

Έχει παραπλήσιες απόψεις με του Τραμπ αλλά τον υποστηρίζουν Νεοταξικά ΜΜΕ και αυτό δημιουργεί ανησυχίες μήπως είναι δικός τους. Επιπλέον δεν ξέρουμε με βεβαιότητα το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών στις ΗΠΑ. Όμως αυτό που επιτυγχάνουν στις ΗΠΑ, με όλα αυτά που κάνουν, είναι να στείλουν τις Αντινεοταξικές δυνάμεις στην αγκαλιά της Ρωσίας.

Η Ρωσία είναι Αντινεοταξικό προπύργιο διότι σχεδόν όλα τα κόμματα είναι Αντινεοταξικά. Με δεδομένο πως η Ρωσία είναι τμήμα της Ευρώπης και πιο κοντά από τις ΗΠΑ, Αντινεοταξικά κόμματα / δίκτυα και Αντινεοταξικές οργανώσεις / κινήσεις δημιουργούν πιο ισχυρούς δεσμούς με την Ρωσία, χωρίς βέβαια να κόβουν τους δεσμούς με τις Αντινεοταξικές δυνάμεις στις ΗΠΑ.

Δηλαδή η Ρωσία εξελίσσεται σε ηγέτιδα δύναμη των ευρωπαϊκών Αντινεοταξικών δυνάμεων. Αυτό μας εξυπηρετεί, σε περίπτωση που προχωρήσει το Ορθόδοξο Λόμπι. Οφείλει να προχωρήσει και μάλιστα να είναι Αντινεοταξικό, σε αντιπαράθεση με την ΝΤΠ όπου κυριαρχούν Εβραϊκά συμφέροντα. Θα δημιουργηθεί μια γερή Αντινεοταξική βάση σε Ρωσία, Ιταλία, Γαλλία όπου είναι ισχυρές οι Αντινεοταξικές δυνάμεις και θα προσπαθεί να επεκταθεί.

Οι Αντινεοταξικές δυνάμεις, στην Αντινεοταξική βάση Ρωσίας - Ιταλίας - Γαλλίας θα συνεργάζονται με τις Αντινεοταξικές δυνάμεις των ΗΠΑ. Εκεί που περιμέναμε οι ΗΠΑ να συνδράμουν την Ευρώπη στον Αντινεοταξικό Αγώνα, ίσως συμβεί το αντίθετο. Εμείς κολλάμε σε αυτό το σκηνικό διότι είμαστε Ανατολική και Νότια Ευρώπη. Έχουμε δεσμούς προπαντός με την Ρωσία αλλά και με Ιταλία - Γαλλία. Δηλαδή το μέλλον της Ελλάδας είναι Αντινεοταξικό.

Γράφτηκε πως η Αντίσταση θα βοηθήσει τον τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο να γίνει πρώτο όνομα καθώς όπως επίσης θα ανεβάσει αδικημένους από την ΝΤΠ. Αυτό δεν θα είναι μόνο στον καλλιτεχνικό, πολιτικό και μιντιακό χώρο αλλά σε όλους τους χώρους. Η Διεθνής Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ δημιουργεί Αντινεοταξικό διεθνές δίκτυο εταιρειών (keiretsu) που θα έχει και ελληνικό παρακλάδι.

Στο ελληνικό παρακλάδι θα είναι σίγουρα κανάλια και ΜΜΕ αλλά όχι μόνο. Η Αντίσταση θα ανεβάσει αδικημένους και σε άλλους κλάδους, μέσα από το ελληνικό παρακλάδι του διεθνούς Αντινεοταξικού δικτύου εταιρειών. Προτεραιότητα θα δοθεί σε αυτούς που έχουν χτίσει ένα γερό Αντινεοταξικό βιογραφικό, συμπληρωματικά στο να έχουν τα απαραίτητα προσόντα για την δουλειά.

Στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, εκτός από τα δύο στρατόπεδα, τον Άξονα και τους Συμμάχους, υπήρχαν και ουδέτεροι. Η ουδετερότητα είναι πιο ασφαλής εναλλακτική διότι οι ουδέτεροι δεν χάνουν. Όμως είναι επίσης μη αποδοτική στάση διότι ούτε κερδίζουν. Λογικό είναι η Αντίσταση να ανεβάσει πρώτα αυτούς που βοήθησαν να κερδηθεί ο πόλεμος ενάντια στη ΝΤΠ - ΕΕ ή να επιτευχθεί μια ευνοϊκή συνθηκολόγηση.

Σε περίπτωση συνθηκολόγησης, τουλάχιστον η μισή Νεοταξική ψευτοελίτ θα αντικατασταθεί από Αντινεοταξίτες και τουλάχιστον τα μισά μεγάλα ΜΜΕ και κανάλια θα είναι Αντινεοταξικά. Στην κεντροδεξιά σίγουρα θα επικρατήσει η Αντί - ΝΤΠ όπως και στην αριστερά. Ίσως μείνει η κεντροαριστερά Νεοταξική αλλά το σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ θα εγκαταλειφθεί. Σε περίπτωση ήττας της ΝΤΠ, όλα θα είναι Αντινεοταξικά, η ελίτ, τα κόμματα, τα κανάλια, οι επιχειρήσεις. Οι Νεοταξίτες θα εξαφανιστούν. Πολλοί από αυτούς θα βρεθούν στην φυλακή και θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους ώστε να αποζημιωθεί μερικά ο ελληνικός λαός για την τεράστια ζημιά που προκάλεσαν.

Όσοι δεν είναι ευνοούμενοι του συστήματος ΝΤΠ - ΕΕ, θα πρέπει να φροντίσουν να κτίζουν γερό Αντινεοταξικό βιογραφικό ώστε να έχουν προτεραιότητα στην διόρθωση της αδικίας και να είναι από τους πρώτους που η Αντίσταση θα ανεβάσει. Δεν είναι απαραίτητο να σας έχει συλλάβει ή να σας έχει ασκήσει δίωξη η ΝΤΠ για διαμαρτυρία κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, αν κι αυτό είναι δυνατό στοιχείο Αντινεοταξικού CV.

Αρκούν αντινεοταξικές δημοσιεύσεις στα social media, εφόσον έχουν ικανοποιητική χρονική διάρκεια. Άλλο οι αντινεοταξικές δημοσιεύσεις να έχουν διάρκεια ένα δύο μήνες και άλλο να είναι ετών. Μπορεί να είναι άλλα Αντινεοταξικά διαπιστευτήρια. Όταν θα έρθει η ώρα, θα πάτε να προσληφθείτε σε μία καλή δουλειά, με καλά λεφτά. Έτσι θα διορθωθεί η αδικία που σας έχει κάνει η ΝΤΠ, προωθώντας τους δικούς της για να δημιουργήσει την Νεοταξική ψευτοελίτ.

Να επαναλάβουμε για να τονίσουμε ένα πράγμα. Όσο βαρύ και να είναι το Αντινεοταξικό βιογραφικό σας, δεν πρόκειται να πάρετε μια δουλειά για την οποία δεν έχετε τα απαιτούμενα προσόντα. Μαζί με το συνηθισμένο CV που θα αφορά σπουδές, γλώσσες, γνώσεις, εργασιακή εμπειρία, θα προσκομίσετε και τα Αντινεοταξικά διαπιστευτήρια στα οποία θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην αξιολόγηση σας.

Τέλος επειδή γίνεται πολύς λόγος τελευταία για τους Χρυσαυγίτες και τους ψηφοφόρους Κασιδιάρη, να επαναλάβω κάτι που έχει γραφτεί παλαιότερα. Η Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ αποτελείται από ανθρώπους που βρίσκονται σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Έχει ήδη συμφωνηθεί να δοθεί χάρη σε ΧΑ και 17Ν. Σε πρώτη φάση ίσως είναι κράτηση σε Half House, σε δεύτερη με βραχιολάκι και σε τρίτη απελευθέρωση.

Δείτε επίσης : Ανεβείτε επίπεδα  Ανεβείτε με την Αντίσταση  Γίνε κι εσύ ελίτ  Νέα Αντινεοταξική ελίτ  Η ευκαρία του αιώνα  Πολλές καλές δουλειές

Μάρκος

Scroll to Top