Διόρθωση αναθεωρητισμού

Διόρθωση αναθεωρητισμού

Έχει εξηγηθεί η ιστορική εξέλιξη της νεοταξικής συνωμοσίας. Είναι καθαρά δυτικοευρωπαϊκό δημιούργημα. Δικά τους ήταν όλα, η θρησκευτική αυστηρότητα, η Ιερά Εξέταση, οι Σταυροφορίες, οι Ναΐτες, οι Τεύτονες, οι Οσπιτάλιοι, οι Ιακωβίνοι, ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι. Η Ανατολική Ευρώπη δεν είχε σχέση με όλα αυτά. Είχε διαφορετική πορεία μέσα στους αιώνες.

Το Βυζάντιο1 είχε ξεχωριστή πορεία από την Δυτική Ευρώπη. Ένα μεγάλο μέρος της Ανατολικής Ευρώπης προέρχεται από το Βυζάντιο και τους Ρως του Κιέβου. Όπως έχει εξηγηθεί, η Ανατολική Ευρώπη έχει διαφορετική φυλετική σύνθεση2 από την Δυτική. Η Ανατολική προέρχεται από ελληνικά ή συγγενή, σλαβικά και δυτικοσιβηρικά (ουραλo-αλταϊκά) φύλα ενώ η Δυτική από κελτικά, γερμανικά και ρωμαϊκά.

Να δούμε την μετά Χίτλερ εποχή. Η Ευρωπαϊκή Ένωση αφορούσε την Δυτική Ευρώπη. Η Ανατολική Ευρώπη είχε ξεχωριστή πορεία, ως κομμουνιστική, με εξαίρεση την Ελλάδα. Η ΕΕ, αρχικά ονομαζόμενη ΕΟΚ, ήταν το αντίπαλο μπλοκ της Σοβιετικής Ένωσης και το NATO, το αντίπαλο μπλοκ του Συμφώνου της Βαρσοβίας. Όταν έπεσε ο κομμουνισμός, έπρεπε να δημιουργηθεί Ένωση ή Κοινοπολιτεία της Ανατολικής Ευρώπης με όλες τις πρώην κομμουνιστικές χώρες.

Το να θελήσουν να συμπεριλάβουν χώρες της Ανατολικής Ευρώπης στην ΕΕ, είναι ο ορισμός του ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟΥ. Αυτοί που κάνουν τον ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟ, κατηγορούν για αναθεωρητισμό αυτούς που προσπαθούν να τον διορθώσουν. Αυτό επίσης δείχνει πόσο μεγάλο δούλεμα σας ρίχνουν. Και στην Ελλάδα, πολλοί υπέρτατοι Νεοταξίτες βγαίνουν στα κανάλια και κατηγορούν την Ρωσία για αναθεωρητισμό ενώ στον αναθεωρητισμό το δικό τους δεν εναντιώθηκαν αλλά πανηγύριζαν. Η ένωση της Ανατολικής Γερμανίας με την Δυτική είναι ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟΣ.

Δηλαδή τι λένε αυτοί οι μεγαλοαπατεώνες οι Νεοταξίτες; «Εμείς θα αναθεωρούμε ό,τι θέλουμε, όποτε θέλουμε και όπως θέλουμε αλλά οι άλλοι απαγορεύεται να το κάνουν. Επιπλέον όταν προσπαθούν να επαναφέρουν την προ του δικού μας ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟΥ κατάσταση, θα τους κατηγορούμε εμείς για αναθεωρητισμό». Όλα είναι ψέματα, όλα είναι κοροϊδία, όλα είναι μια καλοστημένη νεοταξική απάτη. Κάνουν το άσπρο - μαύρο και το μαύρο - άσπρο. Κάνουν τη μέρα - νύχτα και τη νύχτα - μέρα.

Όλα στηρίζονται στον έλεγχο των ΜΜΕ που έχουν κατορθώσει να πετύχουν συνωμοτικά. Έτσι μπορούν να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους αφελείς που δυστυχώς είναι πάρα πολλοί. Διότι σε όποιον έχει κρίση και λογική δεν μπορούν να κάνουν πλύση εγκεφάλου. Έπρεπε από την δεκαετία του '90, να υπάρχει η Ανατολική Ευρωπαϊκή Ένωση ή Κοινοπολιτεία. Όλα τα άλλα είναι ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟΣ. Δεν είχαν καμία δουλειά χώρες που ανήκαν στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο NATO.

Επομένως θα συνεχιζόταν η ψυχροπολεμική κατάσταση; Θα ήταν πολύ διαφορετικά καθώς ο κομμουνισμός είχε πέσει. Έτσι η Ανατολική Ευρώπη, ως ενιαίο γκρουπ, θα μπορούσε να αναπτύξει καλές οικονομικές, πολιτισμικές, πολιτικές σχέσεις με το γκρουπ της Δυτικής. Επίσης δεν θα υπήρχε πλέον το εμπόδιο του κομμουνισμού και αυτό θα έκανε δυνατή την συμμετοχή στο γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης, χωρών που δεν ανήκαν στο κομμουνιστικό μπλοκ.

Η Ελλάδα ήταν για περίπου μισό αιώνα, η πιο απομονωμένη χώρα της Ευρώπης και ίσως και του κόσμου. Ήταν η μοναδική χώρα της Ευρώπης που δεν είχε σχέσεις με γειτονικές χώρες. Όλες οι χώρες και της Ανατολικής και της Δυτικής είχαν σχέσεις με τις γειτονικές. Στην Ανατολική, οι κομμουνιστικές είχαν με κομμουνιστικές ενώ στην Δυτική οι μη κομμουνιστικές με μη κομμουνιστικές.

Το αν ωφεληθήκαμε που δεν είμαστε στο κομμουνιστικό μπλοκ είναι ένα άλλο θέμα. Σίγουρα και πέρα από κάθε αμφιβολία, ζημιωθήκαμε πολύ που η χώρα ήταν ξεκομμένη από τις γειτονικές χώρες επειδή βρισκόντουσαν σε διαφορετικό μπλοκ, το κομμουνιστικό. Μετά το 1990 δεν υφίσταται το πρόβλημα του κομμουνισμού και η Ελλάδα θα μπορούσε να βρεθεί εκεί που ανήκει φυλετικά, ιστορικά, γεωγραφικά, στην Ανατολική Ευρώπη.

Η Ελλάδα ποτέ δεν ανήκε στη Δύση. Απλά δεν βρισκόταν στο κομμουνιστικό μπλοκ, την περίοδο του κομμουνισμού στην Ανατολική Ευρώπη. Πάντοτε η Ελλάδα ήταν Ανατολική Ευρώπη και η Ανατολική Ευρώπη δεν ήταν ποτέ Δύση αλλά ούτε και Ασία. Είναι κάτι το ξεχωριστό. Όπως διαφορετική είναι η Δυτική Ευρώπη από ΗΠΑ - Καναδά.

Είναι τρεις ξεχωριστές, διακριτές περιοχές, Βόρεια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη. Σύμφωνα με την Διορθωμένη ή Σωστή Τάξη Πραγμάτων3, θα αποτελέσουν ξεχωριστά γκρουπ. Σε ΗΠΑ - Καναδά προστίθεται το Μεξικό. Αν και υπάρχουν διαφορές του Μεξικού με τις άλλες δύο χώρες, βρίσκεται στην Βόρεια Αμερική και έχουν ήδη γκρουπ με την νέα NAFTA (USMCA).

Για την Ανατολική Ευρώπη4 δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι λεπτομέρειες της σύνθεσης της. Στο Ανατολικό μπλοκ ανήκαν και οι χώρες της Κασπίας. Μάλιστα ήταν στην Σοβιετική Ένωση. Βέβαια δεν αποτελούν τμήμα της Ανατολικής Ευρώπης. Εξαίρεση είναι Αρμενία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν που βρίσκονται στα όρια με την Ασία, και με κάποια ελαστικότητα, θα μπορούσαν να συμμετέχουν.

Για την Τουρκία ισχύει ό,τι και για την Ελλάδα. Δεν ανήκε στο κομμουνιστικό μπλοκ αλλά επειδή πλέον η Ανατολική Ευρώπη δεν είναι κομμουνιστική, θα μπορούσε να συμμετέχει στο γκρουπ, καθώς έχει τμήμα με πληθυσμό δέκα εκατομμύρια στην Ανατολική Ευρώπη. Επομένως θα είναι ή Τουρκία ή χώρες Κασπίας5 που θα συμμετέχουν στο γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης.

Αυτό για να είναι έχουν τα γκρουπ 4 και 8 περίπου ίσο πληθυσμό με τα υπόλοιπα δηλαδή χοντρικά 400-500 εκατομμύρια. Αν συμμετέχουν οι χώρες της Κασπίας, θα λέγεται το γκρουπ, Ανατολικής Ευρώπης και Κασπίας. Μένει να ρυθμιστεί αυτή η λεπτομέρεια για το αν θα είναι η Τουρκία ή οι χώρες της Κασπίας, μαζί με την Ανατολική Ευρώπη. Πιστεύω πως το Ισραήλ έχει χάσει πλέον αυτή την ευκαιρία.

Η συμβιβαστική λύση της Αντί - ΝΤΠ, επιτρέπει στην Δυτική Ευρώπη να αποτελέσει γκρουπ. Επίσης επιτρέπει να αναπτύξει πολύ στενές σχέσεις με το γκρουπ της Ανατολικής, αν και οι δύο πλευρές το θέλουν. Θα μπορέσουν να γίνουν διάφορες συμφωνίες μεταξύ των δύο γκρουπ, με γνώμονα πάντοτε τα συμφέροντα τους. Δεν σημαίνει πως αν είναι ξεχωριστά γκρουπ, Ανατολική και Δυτική Ευρώπη, θα αποξενωθούν.

Και όμως δεν το δέχονται οι Νεοταξίτες της Δυτικής Ευρώπης και τα όργανα τους στην Ανατολική. Αγάπησαν τόσο πολύ την Ανατολική Ευρώπη που δεν μπορούν να είναι σε ξεχωριστό γκρουπ και να αναπτύξουν στενές σχέσεις; Δεν συμβαίνει αυτό. Θέλουν να έχουν την Ανατολική Ευρώπη αποικία. Δεν θέλουν να συνδιαλέγονται με την Ανατολική Ευρώπη επί ίσοις όροις. Βέβαια στο τέλος δεν θα τους περάσει. 

Διονύσιος

Ελληνικό το Βυζάντιο;   Όπως το Βυζάντιο   Ελληνοσλαβικό το Βυζάντιο   Ήταν ελληνικό το Βυζάντιο;

DNAϊκός διαχωρισμός Ευρώπης   Φυλές Ευρώπης   Επιμειξία Ανατολικής Ευρώπης   Φύλα Ευρώπης   Μία φάτσα μία ράτσα με Ούγγρους;   Πέντε φυλετικές εκπλήξεις   Φυλετική μείξη Ανατολικοευρωπαίων

Έτοιμη η συμβιβαστική λύση   10+2 γκρουπ χωρών   Συμβούλιο 10+2 γκρουπ   Συνασπισμοί γκρουπ   Έτοιμα τα γκρουπ Αντί-ΝΤΠ   Δεν χρειάζεται έγκριση   Σχέσεις μεταξύ γκρουπ

Λεπτομερές κρυφό σχέδιο   Ποιοι θα πάρουν το χρυσό;   Για το αργυρό τουλάχιστον   Πλουσιότερη η Ανατολική ΕΚ   Εγγυημένη επιτυχία   Απλό αποκεντρωμένο μοντέλο   Λιτό μοντέλο με Διαδίκτυο   Περιεχόμενο ενημέρωσης

5   Σχέδιο Β’ η Κασπία   Σχέδιο Β’ με χώρες Κασπίας   Τουρκία vs χώρες Κασπίας   Ο ρόλος της Τουρκίας   Να εξηγήσουν τον Ερντογάν

Scroll to Top