Συνωμοτικές Οργανώσεις Εσωτερισμού

Συνωμοτικές Οργανώσεις Εσωτερισμού

Η Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ είναι παντού, τα ξέρει όλα και έχει στοιχεία. Δεν πρόκειται να αφήσει μια κλίκα παλαβών να πραγματοποιήσουν τα σχέδιο τους. Η Αντίσταση έχει ένα φάσμα ενεργειών που κυμαίνεται από τις πιο ήπιες και φθάνει στις πιο ακραίες. Οι πιο ακραίες θα είναι επώδυνες για όλους αλλά κυρίως για τους Νεοταξίτες. Έχει επίσης ένα φάσμα γνώσεων γύρω από τη ΝΤΠ που αποκαλύπτει σταδιακά. Δεν είναι ότι δεν ξέρει η Αντίσταση. Τα ξέρει όλα αλλά τα λέει σιγά σιγά.

Η Αντίσταση έχει διεισδύσει μέσα σε όλους τους χώρους που υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση Νεοταξιτών. Δεν ήθελε να αποκαλύψει από ποιους αποτελείται η συμμαχία της ΝΤΠ. Το ξέρει εδώ και δεκαετίες όπως ξέρει και πολλά άλλα εδώ και δεκαετίες. Όλα σχετικά με το σχέδιο της ΝΤΠ είναι γνώση που έχει η Αντίσταση εδώ και πολύ καιρό. Αντιστασιακοί βρίσκονται σε μεγάλες θέσεις μέσα στην ΝΤΠ. Δεν έχει αποκαλυφθεί όλη η συμμαχία της ΝΤΠ. Είναι κάποιες οργανώσεις ή ομάδες που δεν κατονομάζονται.

Αυτό συμβαίνει γιατί αυτοί που έδωσαν την πληροφορία στην Αντίσταση, ζήτησαν να μην αποκαλυφθούν εκτός κι αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Η Αντίσταση δεν τις κατονομάζει αυτές τις οργανώσεις ή ομάδες αλλά το φέρνει γύρω γύρω* εσκεμμένα ώστε αυτοί που συμμετέχουν σε αυτές να καταλάβουν πως η Αντίσταση ξέρει. Θα τους δώσουμε μια κωδική ονομασία ΣΟΕ (Συνωμοτικές Οργανώσεις Εσωτερισμού) αν και έχουν άλλες ονομασίες που χρησιμοποιούν.

Κάποια στιγμή, αν χρειαστεί, η Αντίσταση θα δώσει τις ονομασίες. Οι οργανώσεις αυτές είναι σε στενή συνεργασία με τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό. Σύμφωνα με πολλούς ελέγχονται από τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό και είναι ένα όργανο που χρησιμοποιεί ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός για να πετύχει τους σκοπούς του, την παγκόσμια επικράτησης της συμμαχίας της ΝΤΠ.

Ενδεχομένως να μην ξεκίνησαν έτσι διότι έχουν μακρά ιστορία, αιώνων στην Ευρώπη. Δεν βρίσκονται μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη. Από την Ευρώπη μεταφέρθηκαν στις αποικίες και έτσι βρίσκονται σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου. Αυτό που φαίνονται πως είναι δεν είναι τελικά. Ακούγεται γνωστή τακτική.

Οι ΣΟΕ έχουν επικοινωνία μεταξύ τους όπως και με τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό. Είναι ενάντια στις επικρατούσες θρησκείες, τον Χριστιανισμό και τον Μουσουλμανισμό πρωτίστως που είναι η μεγαλύτερες θρησκείες και σε αυτές ανήκουν περισσότεροι από τους μισούς ανθρώπους του πλανήτη. Πολλοί πολιτικοί είναι μέλη των ΣΟΕ.

Η Αντίσταση έχει ανθρώπους της μέσα στις ΣΟΕ και έχει πλήρη λίστα των πολιτικών που είναι μέλη των ΣΟΕ. Για την ακρίβεια έχει πλήρη λίστα όλων των μελών των ΣΟΕ που είναι χιλιάδες, άντρες κυρίως αλλά και γυναίκες. Οι περισσότεροι της ψευτοελίτ της ΝΤΠ είναι μέλη των ΣΟΕ. Δηλαδή υπάρχει μεγάλη αλληλοκάλυψη μεταξύ ΝΤΠ και ΣΟΕ, χωρίς να είναι απόλυτη.

Θέλουν τα μέλη των ΣΟΕ να δουν την Αντίσταση; Ας κάνουν μια βόλτα στο κτίριο. Θέλει να δει ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας ή ο Ανδρουλάκης που είναι η Αντίσταση; Ας κάνουν μια βόλτα στα γραφεία των κομμάτων τους και θα δουν την Αντίσταση. Θέλουν να δουν οι Νεοταξίτες που είναι η Αντίσταση; Ας κοιτάξουν γύρω τους και θα δουν κάποιον που είναι στην Αντίσταση. 

Η Αντίσταση δεν ήθελε να ζητήσει από τους Εβραίους να φύγουν από την χώρα. Μπορούσε να το είχε κάνει νωρίτερα. Όσο η ΝΤΠ προωθεί ακάθεκτα το σχέδιο της που το γνωρίζει πλήρως η Αντίσταση, τόσο και η Αντίσταση σκληραίνει την στάση της. Μετά τις εκλογές της 25ης Μαΐου 2023, είναι πλέον κάτι για το οποίο η Αντίσταση δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει.

Ζήτησε ευγενικά και φιλικά από τους Εβραίους να φύγουν από την χώρα καθώς έχει πλήρη επίγνωση των ενεργειών τους. Γνωρίζει ποιοι είναι μέλη σε ΣΟΕ και ποιοι είναι κρυφο - Εβραίοι. Η ΝΤΠ αντιλαμβάνεται πολύ καλά πως είναι σε θέση η Αντίσταση να τα γνωρίζει όλα, διότι αρκετές μέθοδοι που χρησιμοποιεί η Αντίσταση, χρησιμοποιούνται και από την ΝΤΠ.

Η Αντίσταση δεν έχει πρόβλημα με τα θρησκευτικά και πολιτικά πιστεύω ή τις ερωτικές προτιμήσεις των Νεοταξιτών. Με την προδοσία και την συνωμοσία έχει πρόβλημα. Γνωρίζει καλά πως οι ΣΟΕ συνδέονται πολύ στενά με την ΝΤΠ και είναι βιτρίνα για συνωμοτικές και προδοτικές ενέργειες σε βάρος του ελληνικού λαού και της Ελλάδας.

Η Αντίσταση καλεί τα μέλη των ΣΟΕ να εγκαταλείψουν την επιζήμια για την χώρα δραστηριότητα. Αν συνεχίσουν, θα το μάθει η Αντίσταση. Θα υπάρξουν συνέπειες για όλους όσους εμπλέκονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην συνωμοσία της ΝΤΠ. Οι πιο χαμηλόβαθμοι θα έχουν μικρότερες συνέπειες και οι πιο υψηλόβαθμοι μεγαλύτερες συνέπειες.

Η Αντίσταση προειδοποιεί όλα τα μέλη των ΣΟΕ πως τους γνωρίζει ποιοι είναι και γνωρίζει πολύ καλά τα σχέδια στα οποία εμπλέκονται, κάποιοι εν γνώσει τους και κάποιοι εν αγνοία τους. Μετά την ήττα της ΝΤΠ, θα καταδικαστούν όλοι για εσχάτη προδοσία και συνωμοσία κατά του ελληνικού λαού και οι ΣΟΕ θα κλείσουν για πάντα.

*Σχίσμα Εσωτερισμού  Κατάντια Γνωστικισμού  Δεν είναι Χριστιανοί  Ιωαννισμός  Αιρετικοί Εβραίοι  Από τις Σταυροφορίες, στον Χίτλερ  Τα μυστήρια των Χιτλερικών  Αρχαία τελετουργικά  Άκρως βλαπτικές ΝΤΠ – ΕΕ  Κακό και αμαρτία  Εσωτερισμός, αποκρυφισμός, συγκριτισμός  Ακόλαστος αμοραλισμός  Περιστασιακός αμοραλισμός  ΝΤΠ – οι Δυνάμεις του Κακού  Οι Αντινομιακοί  Οι δαίμονες της Κόλασης

Πέτρος

Scroll to Top