Να δουν τα του οίκου τους

Να δουν τα του οίκου τους

Πρέπει να τονιστεί πως η Νεοταξική συνωμοσία είναι Δυτικοευρωπαϊκή που εξυφαίνεται σε χίλια σχεδόν χρόνια, από τις Σταυροφορίες. Οι Σταυροφορίες ήταν δυτικοευρωπαϊκό δημιούργημα. Οι Ναΐτες και τα υπόλοιπα μοναστικά Τάγματα όπως οι Τεύτονες, οι Οσπιτάλιοι, το Τάγμα του Σαντιάγκο κλπ ήταν στην Δυτική Ευρώπη. Η Ιερά Εξέταση ήταν στην Δυτική Ευρώπη.

Η μεγάλη θρησκευτική αυστηρότητα ήταν στην Δυτική Ευρώπη. Στην Ανατολική ήταν το Βυζάντιο και οι Ρως του Κιέβου. Συγκριτικά με την Δυτική Ευρώπη, υπήρχε μεγαλύτερη θρησκευτική ελευθερία. Η Ανατολική Ευρώπη είχε ξεχωριστή πορεία από την Δυτική, μέσα στους αιώνες. Η Οθωμανική αυτοκρατορία ήταν στην Ανατολική Ευρώπη.

Μπορεί να έχει αρνητική χροιά για πολλούς από τους λαούς που βρίσκονταν εντός αυτής αλλά δεν παύει να είναι μια μεγάλη περίοδος ξεχωριστής πορείας από την Δυτική Ευρώπη, της Νότιας Ανατολικής Ευρώπης. Εκείνη την περίοδο, στην Δυτική Ευρώπη ήταν η Γαλλική Επανάσταση που σε γενικές γραμμές αντιμετωπίζεται θετικά, στην Γαλλία και σε όλο τον κόσμο.

Το πρόβλημα είναι πως για τους Ιακωβίνους και πιθανώς και άλλες ομάδες της Επανάστασης, το ζητούμενο τους ήταν να διώξουν την παλιά αριστοκρατία για να γίνουν αυτοί η νέα αριστοκρατία. «Να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη» όπως ήθελε ο Isnogood (Ιζνογκούντ) στο ομώνυμο κόμικς. Στο κόμικς μπορεί να είναι διασκεδαστικό αλλά στην πραγματική ζωή καθόλου.

Μάλιστα η στάση των Ιακωβίνων ήταν πολύ πιο σκληρή από της παλιάς αριστοκρατίας. Τους διαφωνούντες που αποτελούσαν εμπόδιο στο σχέδιο τους τους εξόντωναν. Την στάση των Ιακωβίνων έχουν και οι Νεοταξίτες. Να γίνουν η παγκόσμια αριστοκρατία και να καταδυναστεύουν τους υπόλοιπους. Μπορεί να μην εξοντώνουν φυσικά τους διαφωνούντες αλλά τους περιθωριοποιούν και θάβουν τις διαφορετικές απόψεις.

Πίσω από την δημοκρατική επιφάνεια, βρίσκεται μια δικτατορία όπως του Χίτλερ. Ο σύμμαχος του Χίτλερ στον Άξονα ήταν ο Μουσολίνι. Οι Ναζί ήταν το Γ' Ράιχ. Το πρώτο Ράιχ των Ναζί ήταν η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και το δεύτερο η Γερμανική Αυτοκρατορία. Οι Ρωμαίοι ξεκίνησαν από την Δυτική Ευρώπη. Το Βυζάντιο1 διαχωρίστηκε από την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

Οι Ιακωβίνοι όπως και ο Χίτλερ ήταν δυτικοευρωπαϊκά δημιουργήματα. Κατά μία άποψη, οι ρίζες του ναζισμού και του φασισμού βρίσκονται στους Ιακωβίνους της Γαλλικής Επανάστασης. Αυτό που ήθελαν να κάνουν οι Ιακωβίνοι στην Γαλλία, το έκανε ο Χίτλερ στην Γερμανία. Μετά ήθελε να το επεκτείνει σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.

Είναι μια συνέχεια από τους Ναΐτες, στους Ιακωβίνους (και ίσως άλλες ομάδες της Γαλλικής Επανάστασης), στον Χίτλερ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης γεννήθηκε στις Σταυροφορίες και αφορούσε την Δυτική Ευρώπη. Η αρχική ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δημιουργήθηκε στον εικοστό αιώνα, αφορούσε επίσης την Δυτική Ευρώπη.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξελίχτηκε στην αντίπαλη Ένωση της Σοβιετικής. Από την μία πλευρά ήταν η Ευρωπαϊκή Ένωση και το NATO και από την άλλη η Σοβιετική Ένωση και το Σύμφωνο της Βαρσοβίας. Βγαίνουν κάτι ιταμοί Νεοταξίτες και κατηγορούν την Ρωσία για αναθεωρητισμό. Μα ο αναθεωρητισμός είναι δικός τους, αυτών των τεράτων των Νεοταξιτών. Ο κομμουνισμός σωστά τερματίστηκε στην Ανατολική Ευρώπη, κατά την άποψη μου, διότι απέτυχε οικονομικά.

Όμως έπρεπε να δημιουργηθεί μη κομμουνιστική Ανατολικοευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία που να περιλάμβανε όλες τις πρώην κομμουνιστικές χώρες. Καθώς δεν θα υπήρχε πλέον το ζήτημα του κομμουνισμού και η Ελλάδα έπρεπε να συμπεριληφθεί. Πέρα από την συζήτηση για το αν ωφεληθήκαμε που δεν είμαστε στο κομμουνιστικό μπλοκ, η Ελλάδα ζημιώθηκε πάρα πολύ που ήταν αποκομμένη από τις γειτονικές χώρες επειδή ανήκαν σε διαφορετικό μπλοκ.

Όλες οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες του μη κομμουνιστικού μπλοκ, δεν ήταν αποκομμένες από τις γειτονικές. Πρέπει να αποκατασταθούν άριστες σχέσεις με όλες τις βαλκανικές χώρες. Έχουμε κοινή πορεία και στο Βυζάντιο και στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Επιπλέον είμαστε φυλετικά κοντά2, πολύ περισσότερο από ό,τι με τους Ιταλούς, με τους οποίους λανθασμένα έχει επικρατήσει το una faccia una razza.

Η φυλετική συγγένεια με τις χώρες των Βαλκανίων ανάγεται στην προ Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας εποχή. Τα ελληνικά και συγγενή φύλλα έφταναν μέχρι την Σλοβακία και την Ουκρανία. Μετά ήταν οι Σλάβοι που ξεκίνησαν από την σημερινή Λευκορωσία. Στην περίοδο του Βυζαντίου έγινε η ειρηνική μετανάστευση των Σλάβων και έτσι όλες οι Βαλκανικές χώρες αναμείχθηκαν με Σλάβους, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Να αποκατασταθούν άριστες σχέσεις, όπως υπήρχαν στο Βυζάντιο, με τους Ρως του Κιέβου δηλαδή Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία. Σήμερα υπάρχει πρόβλημα μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας αλλά μπορεί να διορθωθεί με μια φιλορωσική κυβέρνηση στην Ουκρανία. Να επεκταθούν οι άριστες σχέσεις και με τις υπόλοιπες αναταλικο-ευρωπαϊκές χώρες. Ακόμη και οι Ούγγροι είναι πιο κοντά φυλετικά σε εμάς από τους Ιταλούς.

Η Ανατολική Ευρώπη έχει πρωτίστως οικονομικά προβλήματα. Το βασικό μέλημα είναι να φθάσει σχετικά σύντομα3 την Δυτική σε οικονομικό επίπεδο. Αυτό θα γίνει μόνο αν η Ανατολική Ευρώπη αποτελέσει ξεχωριστό γκρουπ. Υπολογίζεται πως θα χρειαστούν περίπου είκοσι πέντε με τριάντα χρόνια. Στην Δυτική Ευρώπη να λύσουν τα δικά τους προβλήματα.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια τεράστια αποτυχία. Ίσως αν μείνουν λιγότερες χώρες, σε ένα περισσότερο ομοιογενές γκρουπ, να καταφέρουν να λύσουν τα προβλήματα τους. Ας κοιτάξουν τα του οίκου τους. Τα θέματα τους, Ρωμαίοι, Σταυροφόροι, Ναΐτες, Ιακωβίνοι, Ναζί δεν αφορούν την Ανατολική Ευρώπη. Όσοι στην Ανατολική Ευρώπη θεωρούν πως είναι απόγονοι των Σταυροφόρων, να πάνε εκεί που ανήκουν, στην Δυτική Ευρώπη.

Η Νεοταξική συνωμοσία είναι εισαγόμενη από την Δυτική Ευρώπη. Δεν τους έφθανε να την κάνουν στην Δυτική Ευρώπη, έπρεπε να την εξάγουν επίσης. Αν στις ΗΠΑ θέλουν να την εισάγουν, είναι πρόβλημα τους. Ας κοιτάξουν στις ΗΠΑ, τα του οίκου τους δηλαδή της χώρας τους και του γκρουπ τους4 και να μην ανακατεύονται στην Ανατολική Ευρώπη και στην Ανατολική Μεσόγειο. Είναι πολύ μακριά από τις ακτές τους. 

Σταμάτιος

1   Ελληνικό το Βυζάντιο;   Όπως το Βυζάντιο   Ελληνοσλαβικό το Βυζάντιο   Ήταν ελληνικό το Βυζάντιο;

2   DNAϊκός διαχωρισμός Ευρώπης   Φυλές Ευρώπης   Επιμειξία Ανατολικής Ευρώπης   Φύλα Ευρώπης   Μία φάτσα μία ράτσα με Ούγγρους;   Πέντε φυλετικές εκπλήξεις   Φυλετική μείξη Ανατολικοευρωπαίων

3   Λεπτομερές κρυφό σχέδιο   Ποιοι θα πάρουν το χρυσό;   Για το αργυρό τουλάχιστον   Πλουσιότερη η Ανατολική ΕΚ   Εγγυημένη επιτυχία   Απλό αποκεντρωμένο μοντέλο   Λιτό μοντέλο με Διαδίκτυο   Περιεχόμενο ενημέρωσης

4   Έτοιμη η συμβιβαστική λύση   10+2 γκρουπ χωρών   Συμβούλιο 10+2 γκρουπ   Συνασπισμοί γκρουπ   Έτοιμα τα γκρουπ Αντί-ΝΤΠ   Δεν χρειάζεται έγκριση   Σχέσεις μεταξύ γκρουπ

Scroll to Top